Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, August 11, 2021

V vahetus 12.08.2021- Soovidepäev

Päev algas nagu ikka hommiku-võimlemisega, edasi liiguti rivistusele, kus räägiti tänasest päevaplaanist. Lipu heiskasid meie sünnipäevalapsed. Peale seda suundusid kõik laagrilised sööma maitsvat hommikusööki.  Pärast söömist koristasid lapsed oma toad ära ning liikusid oma perekondadega tegevustesse. 

Meile oli külla tulnud töötukassa, kes tegi meile viktoriini seoses "Kas me oleme tööeluks valmis?" Siis oli võimalik käia tõukerattamatkal ning mängida farmiluurekat! 


Päeva esimeses pooles said kõik perekonnad läbida kaks töötuba ning siis oli aeg kõhud täis süüa. Lõunasöögiks oli  spagetti bolognese. 

Pärast lõunasööki said noored jäätist osta, pärast mida jätkusid töötoad. Siesta saime me täna natukene hiljem kätte, aga lõppes ilusti enne õhtusööki ilusti. 

Õhtusöögiks olid grillvorstid ja praekartulid. Peale õhtusööki oli võimalik poolel laagril rongisõidule minna. Teised said selle lahkumispäeva hommikul. Peale seda suunduti  ettevalmistusi tegema õhtuseks ürituseks, milleks oli Agnese ja Gabrieli valimine.  

Pärast valimisi said kõik laagrilised endale tänukirja ja suud said ka magusaks. Oli emotsionaalne koosviibimine. 

Kõik said õhtuooteks kõpsisetorti. Pärast mida suunduti õhturingile ja sooviti viimane "Head ööd Sulle!"

Järgmine aasta näeme! 

Aitäh, et ikka ja jälle tulete!












No comments:

Post a Comment