Seiklusrikkalt läbi aasta!

Monday, August 23, 2021

6.Vahetus 3.Päev - Seikluspäev

 Matkapäev algas sellega, et kasvataja Kevin viis noorted jooksma. Peale seda oli hommikuvõimlemine ja rivistus. Saime teada, kuidas tänane päev välja näeb ning jagati diplomeid eilse TV-show eest. Muidugi heiskasime ka lipu. Esimesena läksid matkale jäälinnud seminarimajast ja mõned laagrimajast. Need, kes kohapeal said mängida  maffiat, kabadiid, võrku või muid väliseid tegevusi.  

Lõunaks saime me seljankat, mida mõni kasvataja ootas pikkisilmi. Peale seda algas siesta ning pärast siestat läksid matkale ülejäänud noored, kes hommikupoole laagrisse jäid. Jäälinnud jäid laagrisse ja said teha samu tegevusi, mida hommikupoole said teised laagrilised. Teised laagrilised jäid parvematkal suure vihma kätte ja meil oli sellest väga kahju. Kui nad tagasi jõudsid oli kõigil nägu naerul, sest see oli suur seiklus.

Peale õhtusööki ja õhturivistust algas muinasjutuõhtu. Laval oli näha klassikalisi muinasjutte, millele oli väike vimka juures. Pidi ka improviseerima - kasvatajad ütlesid vhele poole etenduse ajal, mis muutus etenduses toimub. Üllatuseks pidid ka kasvatajad tegema etteaste, milleks oli shrek. Pole ammu näinud laagri sõpru niimoodi kõveras naermas. Peale seda tehti tantsu, mindi õhturingidesse ja käidi õhtuoodet söömas ning siis kell 23.00 saabus öörahu.


Laagriline: Stiina


No comments:

Post a Comment