Seiklusrikkalt läbi aasta!

Tuesday, June 29, 2021

Soovidepäev- 30.06.2021

Täna toimus meil soovidepäev. Esimese asjana läksime hommikul võimlema ja mängisime kulli. Pärast seda toimus rivistus, kus tutvustati õhtust üritust - Agnese ja Gabrieli valimist.  







Meil käis külas päästeamet. Toimus kolm töötuba. Esimeses töötoas saime minna suitsu sisse ja otsisime seal asju. Saime vaadata soojuskaamerat. Õpetati, kuidas toimida tulekahju korral. Teine punkt oli veeohutus. Seal räägiti, et tundmatus kohas ei tohi vette hüpata ning alati tuleb päästevesti kontrollida. Päästeamet ütles, et uppumist pealt nähes tuleb kutsuda täiskasvanu appi päästma. Kolmandas töötoas valmisid erinevatel teemadel videod. Näiteks tegime videod selle kohta, kuidas tuletekki kasutada, mida teha minestamise korral ning kuidas päästerõngast kasutada.


Pärast siestat saime minna koos kasvataja Danieliga tõukeratta matkale. Need, kes ei tahtnud matkale minna said koos kasvatajatega minna maasikaid korjama, joonistama ja palli mängima. 



Pärast õhtusööki oli kauaoodatud puhvet. 

Õhtul toimus Agnese ja Gabrieli valimine. Seal tehti palju nalja. Paarid said tantsida ning pidid silmad kinni ära arvama, millised on nende paarilise käed. Agnese ja Gabrieli valimise võitsid Kratmar ja Karola, kes on (meie) Ottenite grupi liikmed. Pärast Agnese ja Gabrieli valimist saime endale tänukirjad laagris osalemise eest ja torti. Kokkuvõttes oli tänane päev väga lõbus.


No comments:

Post a Comment