Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, June 26, 2021

26.06.2021- Tutvumispäev/meeskonnatöö

  

Esimene laagripäev



Esimene laagri päev möödus üsna kiiresti, esimesed lapsed jõudsid juba enne kella 12:00 kohale. Suurem tulemine hakkas planeeritud ajal, ehk siis 12:00-14:00 vahel. Lapsed jaotusid kolme rühma vahel: Jäälinnud, Ottenid ja Salakuulajad. Laste vastuvõtt kujunes planeeritud ajast pikemaks, kuna ka see aasta toimus õe juures laste kontrollimine, mis võttis kõige rohkem aega.  



Traditsiooniliselt esimesele päevale järgnesid tava tegevused, milleks olid siis laste tubadesse paigutamine, tutvumine oma rühmakaaslastega, laagri reeglite ja rühma reeglite paika panemine ning lõpetuseks tegid kasvatajad oma rühmadega ka territooriumi tutvustuse.

Kell 15:00 toimus ka laagri esimene lõunasöök, küll see maitses hästi!!!!!!!!

Saime ka endale väikese grupi peale ühe toore muna, millele pidime mõtlema välja legendi, ehitama talle kaitseks kilbi, et ta terveks jääks, kui ta alla kukutada teiselt korruselt. Nii mõnigi muna kahjuks läks katki, aga oli igati põnev meeskonna tegevus. 



Õhtuseks ürituseks oli traditsiooniline laagrivande andmine, mis toimus Suures Taevaskojas. Matk sinna ja tagasi väsitas ka kõige kõvemad metsavennad ära. Ometi oli laagrisse saabumise elevus suur ja uni ei tahtnud kuidagi tulla… aga oli tore ja äge esimene päev!!

 




 

No comments:

Post a Comment