Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, August 8, 2020

Soovidepäev, 08.08.2020, V vahetus

Soovidepäev on Taevaskoja Noortelaagris ikka selleks, et noored paneksid enda soovid kirja ja päev oleks täis tegevusi, mis noortele endale meeldejäänud on või midagi uut.
Hommik algas ikka võimlemise, rivistuse ja hommikusöögiga.
Tubade koristamine oli päevakorras järgmine punkt ja ka need said korda.
Esimeseks tegevuseks oli metsa marjule, kuhu oli võimalik soovijatele kaasa minna. Metsas ainult ei korjatud marju, kasvataja Karin, kellel on palju kogemusi ja teadmisi metsaelu kohta, andis ülevaate söödavatest ja ohtlikest marjadest ja võimalustest, mida loodusel on meile pakkuda. Metsasõbrad jõudsin tagasi alles lõunaks :)
Teine osa laagrilisi jäi pallimänge ja erinevaid  käelisi tegevusi tegema, samuti algas ettevalmistus Agnese ja Gabrieli õhtuseks ürituseks.
Lõunaks olid kõigil kõhud tühjad ja spagetti bolognese maitses imehästi.
Peale lõunat viimane Siesta ja sealt edasi juba mänge mängima, mis laagrilistel soovidekasti oli poetatud.
Sai mängitud pikka nina, silmade pilgutamist ja loomulikult rahvastepalli.

Õhtusöök jõudis kätte kiiresti ja praekartulid, grillvorstikestega maitsesid vabas õhtus eriti hästi.
Soovidekastis oli kindel soov ka telefone rohkem kasutada. Täna said noored endi kätte telefone tsipakene kauemaks.... et mitte ülepingutada ja et ikka väljas toimetada viimast õhtut, jäi noortel rohkem aega telefonis olla 15 minutit :)

Kell 8 algas juba õhtune viimane rivistus ja sealt liikusime edasi põnevale Agnese ja Gabrieli valmisele. Tüdrukud ja poisid kirjutasid armastukirju, osalejad pidid kasvatajaid naerma ajama, paarilisi tuli pimesi ära tunda ja üksteisele tuli ka miskit meisterdada. Vahepaladeks olid laagri jooksul toimunud etteasted ja õhtujuhiks igati särav tütarlaps.

Natuke veel tantsu ja pallimängu peale üritust ja aeg oli liikuda õhtuootele.

Tänane õhturing oli viimane ja emotsioonid olid noortel laes. Õhturingi ajal pakuti ka  küpsisetorti, sest kuigi suuremad Taevaskoja Noortelaager 25 pidustused jäid tahaplaanile, siis torti ikka sünnipäeva puhul pakutakse :)

Nüüd aga magama ja loodetavasti kohtume juba Talvelaagris või järgmise aasta Suvelaagris :)








































































No comments:

Post a Comment