Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, August 6, 2020

Matkapäev, V vahetus, 05.08.2020

Matkapäeva hommikut alustasime väikese hommikujooksu ja võimlemisega.
Hommikuhügieen tehtud,  rivistus ja hommikusöök tehtud, mindi tube koristama ja valmistuti matkale minemiseks.
Kanuuparvematkale oli ka jalutamist ja treppe vaja vallutada, et ideaalne väsitus enne kanuuparvele minekut ja lõõgastumist.
Tagasiteel sai marju noppida metsast ja loodust nautida.
Lõuna nagu ikka imemaitsev ja ka siestapuhkus maitses hästi :)
Pealelõunaseks tegevuseks oli kohale tulnud Rahvatantsugrupi juhendaja Vasakule Maire ja tema juhendamise järgi õppisid Salakuulajad ja Ottenid paar Eesti rahvatantsu. Meelepolu oli ärev ja kõik noored tegid lõpuks ilusti kaasa ja rõõmukilkeid oli kuulda üle terve laagri.

Õhtuseks ürituseks ärevusttekitav Playback, valmistas rõõmu noortele endile ja pakkus elamusi ka pealtvaatajatele. Igati kordaläinud päev :)

Noorte endi mõtted:

1. Täna  oli hea päev. Kanuumatk oli hea. Playback oli lahe. Söögid olid jällegi väga maitsvad.

Merit ja Mirtel.

2. Täna oli väga vahva päev. Mei käisime kanuu matkal mis oli väga läbus. Meile tulid eile rahva tantsiad. Nad olid lahked ja räämsad. Õhtul Playpac mis oli väga lõbus. Hommikul söök oli väga hea. Õhtu oode oli väga hea. See päev meeldis mulle.

Anette.

3. Mulle meeldis täna, see oli lahe. Kanuumatk meeldis mulle väga. See oli vinge, vesi oli soe. Rahva tantsjad olid väga toredad. Mulle meeldis tantsida. Playback oli ka lahe ainult kahju, et nii vähe esinejad. Muidu oli lahe. Õhtu oode oli nii nii hea. Need küpsised maitsesid nagu piparkoogid "mmmm". Mulle meeldis kui me hakkasime minema me saime minna läbi metsa. See oli lahe.

Meribel




























No comments:

Post a Comment