Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, August 5, 2020

Meeskonnapäev 04.08.2020, V vahetus

Tänane lagripäev algas nagu ikka hommikuvõimlemise ja rivistusega.
Rivistusel heiskasid lipu vabatahtlikud hommikuvõimlemise tegijad ja rääkisime üle päevakava. Liikusime sööma ja peale söömist korratsasime ilusasti enda toad.
Kell 11 läksid esimesed noored, Salakuulajad, tõukkerattamatkale. Ottenid samal ajal mängisid Mission Possible mängu meeskonnana. Kui Salakuulajad olid tagasi oma mõnusalt matkalt, oli tõukkerattastega sõitma minemise aeg juba Ottenitel ja Salakuulajad said MP mängu mängima minna.
Aktiivsed tegevused tehtud, liiguti lõunale ja peale lõunat rahulikule Siestale, kus kõik said aja maha võtta ja puhata.
Pealelõunaseks tegevuseks oli Fotojaht. Laager jagunes neljaks meeskonnaks ja hakata jahtima pilte ja oldi ise loovad.
Fotojahi pilte näete allpool :)
Õhtune üritus oli muinasjutuõhtu ja noored harjutasid igal vabal momendil. Viis muinasjuttu, mis olid seotud mõne laagri tegevusega sai esitatud, mängiti veel pallimänge ja siis liiguti juba ootele. Ooteks oli kõigi lemmik kohuke :)
Aeg läks kiiresti ja juba oligi aeg õhturingiks, kus noored rääkisid enda rõõmudest ja muredest, järgmisest päevast ja liiguti edasi hambapessu ja magama.
Päev oli tegus ja homme tuleb juba järgmine tegus päev.

Laagriliste enda mõtted:

1. Tänane päev oli lahe eriti tõukeratta matk. Foto jaht oli lahe, meil oli nii hea tiim. Siin on nii lahe. Söökid on nii head. Mission Possible valimine oli lahe ja vahva. Näidendid olid naljakad. Tõukeratta matka juures meeldis mulle mäest alla sõitmine ja marjade söömine, kuid ma ei leidnud neid väga. See oli lahe päev.

Meribel

2. Mulle meeldis täna tõuke ratta matk ja söögid. Kõik läks hästi ja siesta oli hea. Mission Possible oli normaalne mängimine. Mariiaga oli lahe ja lõbus. Muinasjutu õhtu oli ga lahe.

Merit ja Mirtel

3. Täna oli väga vihmane ja äge päev. Hommiku söök on siin väga hea. Siin on väga lõbus. Täna käisime tõuke rataga sõitmas. Täna tuli uus kasvataja. Poisid ei ole oma kombeid muutnud. Näidendid on siin väga toredad. Loodan, et homnepäev on lõbus.

Anette.













































































No comments:

Post a Comment