Seiklusrikkalt läbi aasta!

Monday, August 13, 2018

6. Vahetus 1.Päev - Saabumisepäev

Kuuenda vahetuse esimesel päeval saabusid noored kella 12 - 14 vahel. Enamik noortest olid varem käinud siin laagris mitu korda ja rõõm oli vaadata kuidas noored uuesti kokku said. Siia jõudes organiseerisid noored end väga kiirelt ise tegevustesse. Nii uued tulijad kui ka vanemad olijad said kiiresti tuttavaks ning kõigil oli lõbus ja vahva olla. Kell kaks koguneti jalgpalli väljakule, kus juhataja Anni tutvustas kasvatajaid. Seekord on kuuendasse vahetusse tulnud Vanemkasvataja Egert, kasvatajad Kitlin ja Eerik ning vabatahtlikud välismaalt Victoria, Gohar, Pepe ja Lidia. Seejärel said noored ringis olles ükshaaval hoida lippu ning lasuda ühe lausega, mida nad sellest vahetusest ootavad. 0otuseid oli väga palju erinevaid, mis on väga positiivne laagri alguseks. Peale seda tutvuti laagri territooriumiga ning kell 15.00 suunduti lõunasöögile.

Kell 16.30 kogunesid laagrilised uuesti jalgpalli staadionile. Seal olid kasvatajad ja vabatahtlikud valmis läbi viima erinevaid nime- ja tutvumismänge. Hiljem liitus laagrilistega ka vanemkasvataja, kes tegi kogu laagrile speed date ja samuti ringis istumist, mis tuli väga hästi välja. 55 noort pluss 2 kasvatajat ja 4 vabatahtlikku suutsid püsida ringis istudes tubli 10 sekundit. Kella kuueks olid tegevused läbi ja mindi õhtust sööma.

Pärast õhtusööki said noored jalgpallistaadionil kokku, kus jaguneti viieks erinevaks perekonnaks. Seekord pidid pered välja mõtlema perekonna nime ning etteaste kuida enda perekonda teistele tutvustada. Seejärel suunduti taevaskotta. Taevaskojas tehti usaldustunnelit, mis oli väga elav ja äge. Rõõmu ja nalja jagus ülekülluses kõigile noortele. Samuti esitleti perekondi ja nauditi taevaskoja maagilist maastikku.

Tagasitulles võtsid noored peredesse kokku ja tagasisidestati päeva. Kui see tehtud mindi õhtu ootele. Edasi said noored sõpradega hängida ja nautida vaba aega kuni öörahuni. Südaööl mindi magamama ning esimene päev oligi läbi saanud.

No comments:

Post a Comment