Seiklusrikkalt läbi aasta!

Tuesday, August 7, 2018

5.vahetus 2.päev - Meeskonnatöö päev

2018 Viienda vahetuse teine päev. Noored ärkasid 8.45 ning kogunesid välja, et teha hommikust virgutust/võimlemist. Äratus tehtud, kogunesid noored Seminarimaja ette rivistusele, kus lipu heiskas Sünnipäevalaps Tanel. Seejärel lauldi sünnipäeva laulu ja peale seda mindi sööma hommikusööki (Neljaviljapuder, võileib/-sai, tee, morss) Kell 11.00 kogunesid noored seminarimaja ette, et teada saada, mis Meeskonnatööpäeval saama hakkab. Samuti kuulutati välja õhtune üritus, milleks oli Tv-show. Rivistus tehti jagas vanemkasvataja laagrilised perekondadeks. Perekondadele jaotati paber millele tuli kirjutada pere nimi, 3 peresisest reeglit, hüüdlause ja joonistada vapp. Samuti tuli mõelda välja esitlus kuidas teistele enda perekonda tutvustada. Seejärel tutvustati elavaid etteasteid. Kui perekonnad esitletud jagas vanemkasvataja ja juhataja kätte ülessanded, mida päevajooksul pidi täitma.
Tegevusteks oli : Slackline ületamine, Pinksi turniir, Fotojaht, Mannekeen challange, Aladdini vaip,pallimäng, Järjekorra loomine,tähelepanu ülessanne, hularõnga vise, kinnisilmi mõõklemine, kannatanu transport, mälumäng, takistusrada, ajataju mõõtmine, mõtlemisülessanded jne.
Tegevusi sai teha rivistusest lõunani ( 11.00 - 14.00 ). (frikatillisupp / saiavorm )
Peale lõunat algas siesta, kus noored said puhata ja olla vaikselt ning nautida sõpradega olemist. Kui siesta sai läbi kogunesid noored 16.30 uuesti seminarimaja ette ning jätkasid tegevustega kuni õhtusöögini (Makaronid hakklihaga / peedisalat ).
Peale söömist said noored endale lubada tunnike vabaaega ning samuti käidi puhvetis ja valmistuti õhtuseks ürituseks. Kell 20.00 saigi laagrilised tulla teise päeva õhtusele rivistusele, kus lipu langetas Roland. Seejärel suunduti seminarisaali Tv- Showle. Kõik olid näinud vaeva ning olid väga tublid. Etteasted olid naljakad ja vahvad. Peale seda said noored discotada mõnda aega.
Kell 22.00 Said laagrilised õhtuoodet, milleks oli kohuke. Õhtune oode söödud, mindi õhturingi, kus räägiti päevast, mis meeldis, mis ei meeldi, kas on muresid/probleeme, mis homme saab jne. 23.00 hakkas öörahu ning teine päev sai rõõmsa emotsiooniga läbi.








No comments:

Post a Comment