Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, August 10, 2018

5. vahetus 5. päev - Seikluspäev

5 vahetuse viies päev algas päikse ja lõõmava kuumusega, kuid noored ei lasknud end sellest heidutada ja tahtsid heameelega tegevustega alustada. Hommikusel rivistusel heiskas lipu Revor. Räägiti ka päevaplaanist ning õhtusest ürituseks, milleks seekord oli legendaarne blayback show. Seejärel suunduti koheselt sööma. Kui hommikusöök oli söödud (riisihelbepuder, võileib/sai, tee) kogunesid laagrilised seminarimaja ette kell 11.00  Siis rääkis vanemkasvataja päevaplaanist. Seikluspäeva hommikupoolik oli sisustatud kaheksa erineva töötoaga: Ronimissein, Kastironimine,vabatahtlike töötoad , pime võrkpall/pioneer,  siesta.
laagrilised liikusid perekonniti ning iga töötuba kestis umbes 45 minutit.
Kell 14:00 algas lõuna (hakklihasupp). Peale sööki jätkati tegevustega kuni kella 18:00-ni
Õhtusöök algas nagu igapäev kell 18:00 (ahjukartul, grillvorst, toorsalat). Kes oli söönud sai minna nautima vabaaega ja puhata palavast ning tihedast päevast kuni õhtuse rivistuseni. Samuti tehti peale sööki ka puhvetit.
Kell 20.30 toimus järjekordne õhtune rivistus, kus lipu langetas  vabatahtlikud. Seejärel mindi seminarisaali järjekordsele õhtusele üritusele. Blayback oli võrratult vahva ja mega tore. Kuna juhata Anni oli soovinud erisoovina Backstreetboys erinevaid lugusid tuli ka mitmeid etteasteid sellelt kollektiivilt. Kõik kes tegid Backstreetboysi said eriauhinnaks selle, et järgmise päeva hommikul olid nemad vabastatud hommikuvõimlemisest ja hommikurivistusest. Peale õhtus üritust algas disco, järgnes õhtuoode (küüslauguleivad) õhturing ning valmistumine öörahuks. Kell 23.00 algas öörahu ja laagri eelviimane päev oligi läbi saanud.








No comments:

Post a Comment