Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, August 9, 2018

5. vahetus 4. päev - Matkapäev

Laagri vahetuse 4 päev. Hommik algas nagu ikka hommikvõimlemisega seejärel toimus hommikune rivistus, kus lipu heiskas Siiri. Peale lipu heiskamist jagati noored ära. Pool laagrit läks parvematkale ning pool jäi laagrisse. Nii mindigi sööma ning peale seda kell 10.00 olid laagrilised valmis minema matkale. Matkalised said sõita tõukeratastega kuni kiidjärveni kus neid ootas matkajuht  koos räftidega. Kui noored saadi räftidesse ära jagatud sai sõit alata. Aerutati mõned kilomeetrid allavoolu ning peale seda jalutasid noored umbes 2 kilomeetrit tagasi laagrisse. Kõik laagrilised olid uhked ja rõõmsad, et suutsid selle matka läbida. Laagrisse jäänud noored alustasid tegevustega tavapärase aja järgi kell 11.00. Laagrilised tegid tegevusi Laagri alal ning samuti puhati toas ja nauditi rahulikku olemist koos lauamängude, kaardimängude ja muude meelepäraste tegevustega.
Lõunaks olid matkajad tagasi, kus neid ootas lõunasöök (Seapraad, kurk). Seejärel said matkajad puhata ning teha samu tegevusi mida laagrisse jäänud noored tegid hommikupoolikul. Kell 14.30 väljus teine laagri pool laagrist matkale ning said samasuguse matka nagu hommikul väljunud noored. Kell 18.00 olid kõik laagrilised jõudnud tagasi laagrisse.
Kell 18.00 algas õhtusöök (Makaroni singivorm). Siis said laagrilised valmistuda õhtuseks ürituseks, mis algas peale lipu langetamist. Kell 20.00 olid noored taaskord seminari maja ees valmis ning lipu langetas Sandra. Seejärel suunduti seminari saali kus leidis aset õhtune üritus, milleks oli tantsu maraton. Tantsu maratoni jaoks valisid perekonnad hommikul pimesi välja endale ette antud vahendid ja laulu, mille järgi hakkasid pered oma etteasteid päeva jooksul valmistama. Etteasted osutusid naljakaks, lõbusaks ja väga läbimõelduks. Peale seda disko.
Kui üritus sai läbi mindi tagasi oma majadesse, kus valmistuti magamaminekuks, tehti õhturingi ning söödi õhtu oodet ( Plaadipirukas, melon) . Kell 23.00 olid noored kenasti voodis ning uneaeg sai alata.









No comments:

Post a Comment