Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, July 8, 2018

2 vahetus 3 päev -seikluspäev

3 päev laagris algas vihmaga, kuid noored ei lasknud end sellest heidutada ja tahtsid heameelega tegevustega alustada. Hommikusel rivistusel heiskas lipu Anna-Grete . Räägiti ka päevaplaanist ning õhtusest ürituseks, milleks seekord oli TV-show. Seejärel suunduti koheselt sööma.Kui hommikusöök oli söödud (omlett viineriga, võileib/sai, tee) kogunesid laagrilised seminarimaja ette kell 10.25  Siis rääkis vanemkasvataja päevaplaanist. Seikluspäeva hommikupoolik oli sisustatud kuue erineva töötoaga: Ronimissein, Kastironimine, improteater, metsamatk, pime võrkpall/pioneer, soendusmängude töötuba.
laagrilised liikusid perekonniti ning iga töötuba kestis umbes tund.
Kell 14:00 algas lõuna (Keedukartul, kapsa-hakklihahautis). Peale sööki jätkati tegevustega kuni kella 18:00-ni
Kuna üle poole laagrilistest soovis vaadata kella viiest jalgpalli MM-i otsustati, õhtupoolseks tegevuseks  jalgpalli vaatamine seminarisaalis. Samuti anti teistele, kes ei soovinud vaadata, vabaaega olla ja nautida laagri iseseisvaid tegevusi ( pallimängud, lauamängud, käepaelad jne).
Õhtusöök algas nagu igapäev kell 18:00 (Makaronid hakklihaga, toorsalat). Kes oli söönud sai minna vaadata edasi jalkpalli või jätkata iseseisva tegevusega.
Kell 20.00 toimus järjekordne õhtune rivistus, kus lipu langetas Henrik . Seejärel mindi seminarisaali järjekordsele õhtusele üritusele. Peale seda vaadati MM teist mängu kuni öörahuni ning mängu poolajal saadi käija õhtuootel (võileib singiga, võisai juustuga ). Kell 23.15 saabus öörahu.

No comments:

Post a Comment