Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, July 8, 2016

7. juuli Ohutuspäev

Äratus oli 8.45 - ärkasime käisime pesemas ja kell üheksa hakkas võimlemine. Peale seda läksime tuppa, vahetasime riided ja läksime rivistusele, mis algas 9.45.
Rivistusel jagati meid grupiti töötubadesse. Meie läksime kõige ennem tuleohutus töötuppa. Seal palus kasvataja Mati meil ära lugeda palju on häirenuppe ja tulekustuteid mõlemas majas. Peale seda kogunesime kokku laagrimajas, kus Mati ja laagriline Markus rääkisid oma kogemustest seoses tuleohutuse ja tulekahjutega.
Järgmine töötuba oli seotud kemikaalidega, kus õpetati meile hoiatus- ja ohutusmärke. Rääkisime reaalsetest situatsioonidest ning mis võib juhtuda seoses kemikaalidega.
Peale kahte loengut oli lõunasöök. Söögiks oli kartul ja lihakaste, mis maitsesid väga hästi. Peale lõunasööki oli siesta, mis kestis tund ja siis oli võimalus külastada puhvetit.
Kolmandaks töötoaks oli elektritöötuba, kus kõigepealt tegime soenduseks molekulimängu. Seejärel jagati meid gruppidesse ja pidime tegema situatsioone, kas elutoas, vannitoas, köögis või garaazis ning need ette mängima nii, et teised saaksid ära arvata kus tegevused toimuvad. Lõpuks rääkisime, et kuidas saaksime ohtlikke olukordi vältida.
Neljandaks töötoaks oli taaskasutus töötuppa, kus jagati meid jälle gruppidesse ning pidime algul ära arvama kuhu miski prügi läheb ja pärast räägiti meile mis vead meil olid ja mida meelde jätta prügi sorteerimisel.
Õhtuseks ürituseks oli talendi show, kus võtsid osa paljud andekad noored. Õhtu lõppes meil õhturingiga, kus jagasime muljeid ning peale seda suundusime ootele, millele järgnes pesu ja magama minek.

Birgit ja Ketriin
























No comments:

Post a Comment