Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, July 10, 2016

10. juuli Soovidepäev

Soovidepäeval saime me kauem magada ning ei pidanud tegema hommikuvõimlemist. Hommiku rivistusel sai viimast korda heisata lipu Mark. Hommikusel rivistusel saime veel teada, kes kanditeerivad Agnese ja Gabrieli kohale. Seejärel suundusime sööma ning kell 11.00 saime uuesti seminari maja juures uuesti kokku, et saaks teada, mis me soovidepäeval teha saame.
Ennem lõunat saime me mängida kabadiid, seminarisaalis meisterdada käepaelu, joonistada ning kaunistada saali õhtuseks ürituseks. Välismaalased tegid meile jalgpalliväljakul erinevaid mänge ning need kes tahtsin said kasvatajatega minna mustikaid korjama.
Peale lõunat tegime fotojahti, kus me pidime meeskondadega 21 punkti läbima ning igas punktis tegema pilte erinevatest situatsioonidest.
Kahjuks tuli lipp õhtusel rivistusel selleks korraks viimast korda langetada ning selle au sai endale Merily. Õhtuseks ürituseks oli meil Agnese ja Gabrieli valimine, kus nad pidid tegema erinevaid ülesandeid, et välja selgitada Agnes ja Gabriel. Nad pidid lugema üksteistele luuletusi, Gabrielid pidid ära arvama oma paarilise pimesilmi ainult kätt katsudes, näitama oma ühist talenti, pidid ootamatu loo järgi tantsima ning kasvatajad naerma ajama. Lõppudelõpuks selgus ka selle vahetuse Agnes ja Gabriel. Selleks said Markus ja Luka !!
Peale seda saime veel kõik laagris olijad tänukirjad ning suundusime torti sööma. Meil lükati ka öörahu kauemaks, kuna Portugal ja Prantsusmaa mängisid omavahel ja meil lubati seminarisaalis suurelt ekraanilt neile kaasa elada.

Laagrilised







No comments:

Post a Comment