Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, July 17, 2016

16. juuli Spordipäev

Taevaskoja noortelaager algas nagu tavaliselt: hommikune virgutus, pesemine, tubade korrastamine, ning rivistus. Lipu sai seekord heisata Karl - Markus. Rivistusel räägiti meile, mis me teeme tänasel spordipäeval ning jagati välja eelmise päeva TV - SHOW parimatele diplomid. Peale rivistust mindi sööma, kus pakuti meile neljaviljaputru moosiga, morssi ning võileibu.
Kell 11.00 kogunesime uuesti rivvi ning hakkasime tegelema hommiku tegevustega. Enne seda jagati meid nelja gruppi pikkuse järjekorras. Kõik said erinevaid sportlikke mänge mängida. Spordialadeks olid kabadii, tossuhoki, rahvastepall ning jalgpall. Oligi aeg minna sööma ning suunduda siestale, et puhata pärastlõuna tegevusteks.
Pärastlõunaseks tegevuseks oli Taevaskoja Olümpia, mida lahendasime koos enda perekondadega.
Olümpial oli kaheksa ala, milleks olid: nafta puurimine, pinksireketi jooks, möllki, mälutrenn, teatevõistlus tõuksiga, jalanõuralli, ootekaugus sulgpalliga ja lendav vaip.
Käes oli õhtune rivistus ning lipu langetas Kadri Liis. Õhtuseks tegevuseks oli tantsumaraton, kus kõik panid selga oma ilusamad riided ning tantsisime erinevate kehaosadega ning erinevaid tantse. Lõpuks oligi aeg suunduda õhturingile ning ootele, millele järgnes öörahu.

Laagrilised



No comments:

Post a Comment