Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, July 29, 2016

29.07 Soovidepäev

Alanud oli meie viimane päev, milleks oli soovidepäev. Tänu sooviavaldajatele ei pidanud me hommikuvõimlemist tegema ja saime kauem magada. Korrastasime oma toad ja läksime rivistusele. Meie neljanda vahetuse lipu heiskasid viimast korda spordipäeva Talendi show tibutantsu esinejad. Paljud soovisid, et kasvatajad Robert ja Kevir teeksid kaksteist hundiratast, millest ühe nad tegid hommikusel rivistusel. Peale selle saime teada, mis me tegema hakkame. Rivistusel tehti teatavaks ka Agnese ja Gabrieli kandidaadid, Meile oli külla tulnud ilmateater, kes rääkis meile ilmast. Teisteks tegevusteks olid rahvastepall, kabadii ja liivalosside ehitamine. Liivalossid kerkisid suured ja võimsad. Igal ehitisel oli oma lugu ja milliseks tööks nad olid ehitatud. Laagri ajaloos ei ole kunagi nii suuri ja võimsaid ehitisi liiva peale kerkinud.
Tarkus omandatud ilmateatrist ja huvitavad kogemused saadud, suundusime sööma kus saime maitsvat seljankat. Peale selle suundusime puhvetisse ning seejärel siestale, et saaks natukene puhata, kes loomulikult soovisid. Kes magas, kes istus niisama telefonis, kes nautis mõnusat ilma ja seltskonda või kes tegi väikese uinaku. Siesta kesti pool tundi kauem kui tavaliselt ning saime korralikult välja puhatud.
Kella poole viie aegu tehti meile uus rivistus, et meile teatada järgmistest tegevustest. Soovidekasti oli kirjutatud ka et kasvatajad laulaksid laagrilistele ning nad laulsid meile kaanonis sepapoisse, mis oli üliäge. Robert ja Kevir tegid lõpuks ära veel oma viimased hundirattad, mis neil veel päevajooksul tegemata jäid. Aga need kes tahtsid, said minna kasvatajatega Taevaskotta marjule ja seenele. Teistega hakkati mängima üle laagri territooriumi ukakat aka trifaad. Peale selle oli võimalus veel mängida politseid ja pätti, milleks oli vaja väga palju strateegilist mõtlemist. Aeg oli lennanud nii kähku, et oligi aeg juba viimasele rivistusele minna. Meie viimase laagri vahetuse rivistuse langetasid meie armsad kasvatajad.
Aeg oli kätte jõudnud minna vaatama Agnese ja Gabrieli valimist, kus oli kuus kanditaati. Kolm seminarimaja ja kolm laagrimaja osalejat. Agnese ja Gabrieli valimine on olnud juba pikk traditsiooniline sündmus, kus valitakse laagrist üks Agnes ja Gabriel. Need nimed on seepärast, et kunagi Taevaskojas on filmitud Viimset reliikviat. Kanditaadid pidid tegema päevajooksul Agnesed Gabrielidele lipsud ning Gabrielid Agnestele lillekimbud ning mõlemad üksteistele ilusa luuletuse, mis nad ette lugesid. Nad pidid näitama oma ühist talenti, Gabrielid pidid pimesi käe järgi ära tundma oma Agnese, tantsima suvalise muusika saatel ning kasvatajad naerma ajama. Kohtunikud läksid peale seda otsust tegema ning ühemeelselt olid nad nõus, et Agnese ja Gabrieli olid seekord võitnud......Maare Karmen ning Henry. Meile jagati peale selle tänukirjad ning saime viimase disko teha. Jäänud oli veel õhturing, kus kõik jagasid oma emotsioone laagrist ning saime teha suud magusaks tordiga, mis oli väga maitsev. Tort söödud ning muljed muljetatud oli jäänud ainult suunduda öörahule. Suured tänud toreda vahetuse eest !!

Laagrilised

No comments:

Post a Comment