Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, June 28, 2019

Teine päev laagris ehk meeskonnatöö päev!

Hommik algas reipa hommikuvõimlemisega ning peale seda koguneti rivistuseks, et heisata laagrilipp. Teise päeva lipu heiskas Isabel. Lipu lehvides liikusid osalejad sööklasse, kus ootasid neid võileivad ja neljaviljapuder. Kõhud täis, asuti meeskonnatöö ülesandeid täitma. Muuhulgas joonistati laagriplaani, lahendati mõistatustega ristsõna, läbiti miiniväli ning prooviti ümber keerata saladuslik Aladini vaip.

Aladini vaiba ümber keeramine

Lõunasöögiks pakkusid kokad seljanka suppi ning suu tegi magusaks kohupiimakook. Algas vaikne tund ehk siesta, kus lõunaune soovijatel oli võimalus puhata ning muist osalejaid sisustasid oma aga palli- või muid mänge mängides. Peale siestat kogunesid laagrilised seminarimaja saali, kus algas Taevaskoja Timi ja Tanja mäng. Selles mängus tegutsesid osalejad perekondades ning punkte jagati Kuldvillaku stiilis. Järjest said perekonnad valida kategooriaid, mis olid Eesti loodus, Taevaskoda, osavus, kiirus ja nuputamine. Taevaskoja Timi ja Tanja mängus kujunes parimaks perekonnaks Rändajate pere.
 Taevaskoja Tim ja Tanja

Perekonnad kaardimaja ladumise ülesannet täitmas

Märkamatult hakkas päev õhtusse jõudma ning enne lipu langetamist mindi õhtusöögile, kus ootasid meid makaronid hakklihaga. Järgnes rivistus, kus langetasid lipu Mireli ja Mereli. Edasi liikusid laagrilised seminarisaali, kus kandsid ette oma näidendid, mis sisaldasid muinasjuttu ette antud žanris. Näiteks tuli ooperina esitada muinasjuttu Punamütsike. 
Humoorika õhtu lõpetuseks pakuti osalejatele enne õhturinge ja unedemaale sättimist veel pähklikreemi saia ja arbuusi.

Päeva pärl
Mõistatus: "Pole lind aga lendab, pole sitikas aga põriseb"
Vastus: "Muruniiduk"



No comments:

Post a Comment