Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, June 29, 2019

Kolmas päev ehk seikluspäev ehk üks kaua oodatud päev!

Seikluspäeva hommikul oli mõlemas majas tunda ootusärevust ja põnevust. Lipuheiskajaks oli sel korral Mariel. Hommikuhelvestest ja võileibadest kõhud täis söödud, asusid perekonnad aktiivselt tegevustesse. Üheks tegevuseks oli kastironimine, kus laagrilised pidid ehitama enda alla kastidest torni ning said harjutada kõvasti tasakaalu hoidmist.

 

Teise tegevusena said laagrilised end proovile panna ronimisseinal. Peame tõdema, et selle vahetuse noored on tõsised ronimise meistrid. Et aga ronijal jõudu ja jaksu oleks, kostitasid kokad frikadellisupiga ning suu tegi magusaks saiavorm. 

 

Kolmanda tegevusena toimus seiklusmäng. Seda mängu mängiti kogu päeva vältel kastironimise ja seinaronimise vahe peal. Laagri territooriumile ja selle lähedasele alale oli peidetud 12 vihjet. Peale iga vihje üles leidmist ootas laagrilisi ees sooritamist vajav ülesanne - leidus nii reaktsiooni ja tähelepanu harjutusi, ülesandeid kiiruse ja osavuse peale ning nuputamist.
Pärastlõunal külastas meie laagrit Kohvriteater, mille etendust laagrilised väga nautisid.


Peale etendust jõudis kätte õhtusöögi aeg, kus ootas meid tatar ja hakklihakaste. Õhtuseks ürituseks oli talendishow. Oi, kui paljude vahvate talentidega seminarimaja saal tutvuda sai. Trikimeistritest lauljateni ja ringiga tantsijatest riiete kokku voltijateni - uhke!
Väsitava, kuid toimeka ja toreda päeva lõpetasid ootena köögiviljad dipikastmega ning õige pea valitses mõlemas majas vaikus - meie seiklemised said selleks päevaks seigeldud.

Päeva pärl:
Seiklemine on üks tõsine asi ja sel päeval pole kellegil aega nalja visata :)

No comments:

Post a Comment