Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, June 27, 2019

Laagrisuvi on ametlikult alanud!

Hea blogilugeja - meil on rõõm teatada, et Taevaskoja noortelaagri suvised toimetused on toredalt hoo sisse saanud!
Esimene laagripäev algas, nagu ikka, laagriliste kogunemisega ning seejärel juba tutvumismängudega. Avarivistuseks kogunesid osalejad seminari maja ette, kus suve esimese laagrilipu heiskas laagrisse esimesena saabunud noor.  Tuttavaks saadi laagris liikuvate sinisärklaste ehk kasvatajatega - seminarimajas toimetavad Lee ja Mai, laagrimajas Silver, Jaanika, Anne, Gerda ja Weralda. Neid toetavad laagrijuht Anni ja vanemkasvataja Kristel. Edasi räägiti kõigest sellest, mis laagris ees ootab ning tutvustati ka laagri reegleid ja räägiti üle olulisemad asjad.
Järgnevalt ootas laagrilisi ees esimene söögikord, milleks kokad olid valmistanud makaronisalati ja grillviinerid ning magustoiduks pakuti puuviljasalatit. Peale söömist saadi jätkata tutvumismängudega, kus osalejatel oli võimalus teineteise  nimesid õppida ning loomulikult sai huumorikate mängude tõttu hea mitu kõhutäit nalja ka. 
Hiljem kogunesid kokku nii seminarimaja noored, kui ka laagrimaja noored ning jaguneti perekondadeks. Perekondadesse jagunemine annab võimaluse laagrilistel rohkem omavahel tuttavaks saada ning samas õppida töötama ühtse meeskonnana. Edasistel päevadel kuuleme perekondade tegemistest veel palju. 
Õhtusöögi ajaks olid juba laagrilised ja kasvatajad parajalt tuttavad omavahel ning koos nauditi imemaitsvat kartulipüreed ja pikkpoissi. Peale õhtusööki koguneti taas seminarimaja juures, et langetada laagri lipp ning asuda kõik koos teele Suurde Taevaskotta. Jalgsimatk looduses viis laagrilised muinasjutulisse Taevaskotta perekondade tutvustusi vaatama ja laagri vannet andma.  Perekondade nimed on järgmised: Inimesed, Rändajad, 7 tärni ja 5 mändi, 12 tähekest, Suur mänd, The Italian pizza ja Ükskõik. 

                                      

Väsinuna, kuid rõõmsana tuldi üheskoos matkamast tagasi ning enne uinumist leiti aega ka kerge õhtuse ampsu jaoks, milleks oli kohuke. Peale seda algasid majades juba pesemise ja unejuttude rituaalid ning paitatud said ka mitmed koduigatsejate pead. 

Päeva pärl
Kasvataja küsib: "Mis sa arvad, kas täna võib veel hakata vihma sadama?"
Osaleja vastus: "Üks poiss läks juba teise majja ära."

No comments:

Post a Comment