Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, August 5, 2018

5. Vahetus 1. Päev - Saabumise päev

Viienda vahetuse esimene päev algas meeldiva päiksepaistelise ilmaga. Noored hakkasid saabuma kell ajavahemikus 12.00 - 14.00.  Kell kaks hakkasid noored koos kasvatajatega tutvumismänge mängima, laagri reeglitega tutvuma ning tutvusid ka territooriumiga. Kell 14.45 toimus esmane rivistus, kus lipu heiskas Kalju . Seal tutvustati kasvatajaid (Laagrimajas: Siim, Jaanika, Triinu, Jürgen, Merlin ja  Seminarimajas: Martin, Lee, Angela ning samuti vanemkasvataja Egert ja juhataja Anni) Seekord on meil suur rõõm, et meil on abiks vabatahtlikud välismaalt ( Pepe Itaaliast, Viktoria Venemaalt, Gahar Armeeniast, Lidia Bartseloonast). Räägiti läbi ka mõned tähtsamad punktid laagri kohta ning sooviti toredat ja vahvat laagrivahetust kõigile.

Seejärel algas lõuna ( Makaronisalat, grillviiner, puuviljasalat) . Pärast seda jätkasid kasvatajad territooriumi tutvustusega, reeglite paika panemisega ning jätkusid tutvumismängud. Kell 18.00 Said noored õhtusööki, milleks oli (Kartulipüree, hakk-kotlet, toorsalat ).
Peale söömist jätkasid laagrilised erinevate meelepäraste tegevustega : pingpong, kiiguti, jalka, maffia, veedeti meeldivat aega kasvatajatega ning vabatahtlikutega, naerdi, jutustati jne. Positiivse ja lõbusa õhkonna saatel mindi õhtusele rivistusele.

Kell 20.00 algas selle laagrivahetuse esimene õhtune rivistus. Lipu langetas Marit . Seejärel suunduti suurde taevaskotta, kus noored tegid terve laagriga müraseina, pildistati, nauditi taevaskoja ürgseid looduslikke võlusid ning loeti ette laagrivanne.  Peale seda tuldi tagasi laagri territooriumile. Seejärel mindi õhtu oodet sööma (küpsised ja arbuusi viil) ning valmistuti magama minekuks. Kell 23.00 saabus öörahu ja esimene päev oligi läbi saanud.







No comments:

Post a Comment