Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, December 30, 2017

Talvelaager 2017 viimane laagripäev

Soovidepäev algas tavapärasest 15 minutit hiljem – kell 9.15 äratasid rõõmsad kasvatajad noori üles, et suunduda hommikuvõimlemisele, mis jätkus rivistusega. Viienda päeva hommikulipu heiskas tublide noorte punt – Heli-Liis, Katja, Polina, Erika ja Kristelle. Pärast lipuheiskamist kuulutati välja kandidaadid, kes võistlesid õhtul traditsioonilisel Lumekuninga ja –kuninganna konkursil. Õnnelikud võistlejad olid Ron ja Paula, Alexander ja Evelyn ning Mihkel ja Karita. Rivistuselt suunduti hommikusöögile – neljaviljapuder moosiga, tee ja võimalus valmistada maitsvaid võileibu.

Hommikusöök söödud, tuju hea, algasid päevased tegevused. Alustuseks suundusid kõik õue, et mängida lippude varastamist. Seejärel suunduti tuppa, et mängida üheskoos seltskonnamänge. Õues möllamine ja seltskonnamängud tegid kõhud tühjaks, niisiis oli tuju hea, et sai süüa frikadellisuppi ja maasikakisselli.

Kui kõht täis, oli aeg leiba luusse lasta. Hingetõmbepaus möödas, jätkusid seltskonnamängud. Pärastlõuna sisustas peamiselt maffiamäng, mis küttis palju kirgi. Aeg möödus kiirelt ja juba oligi aeg minna laagrimajja, et mängida pimepeitust. See mäng läks hästi. Õnneks oldi juba laagrimajas, nii et õhtusöögile jõuti väga kiiresti. Seekord oli laual kartuli-munasalat, värske kapsasalat ja broilerilihapallid. Kõrvale sai juua morssi.

Üsna pea pärast õhtusööki, koguneti taaskord õue, et langetada viimast korda 2017.aastal Taevaskoja Noortelaagri lipp. See aru langes Monikale ja Eidile. Lipp langetatud, suunduti üheskoos saali, et elada kaasa traditsioonilisele Lumekuninga- ja Kuninganna valimistele. Tihedas võistlustules saavutasid parima tulemuse Mihkel ja Karita, kes krooniti Taevaskoja Talvelaager 2017 Lumekuningaks ja –kuningannaks. Selle aasta kõige viimast laagripäeva lõpetasid maitsev küpsisetort ja küünlavalgel veedetud õhturing.



Pilte meie tegevustest leiate - https://www.instagram.com/taevaskojalaager/ 

Soovime kõigile toredat vana-aasta lõppu ja edukat uut aastat! Kohtume jälle 2018. aasta laagrisuvel!

Taevaskoja Noortelaagri pere – Anni, Egert, Robert ja Rauno    

No comments:

Post a Comment