Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, December 30, 2017

Talvelaagri neljas päev - spordipäev 29.12.2017

Talvelaagri neljas päev algas väga energiliselt. Kell 9 äratasid kasvatajad rõõmsalt laagrilised üles ja kutsusid õue, et mõnusas värskes õhtus end virgutada. Sai end venitada ja sirutada ja siis oligi aeg hommikuseks rivistuseks. Rivistus algas lipu heiskamisega, mida tegi Asko. Seejärel saime info, mis meid päeva jooksul ees ootab ja jagati ka diplomid-kommid Talendishow’l osalenutele. Ja siis marssisime üheskoos hommikust sööma, laual ootasid meid hommikuhelbed piimaga, soe tee ja meelepärased võileivad, mida igaüks said endale sobivalt kokku panna.

Kõht sai mõnusalt täis söödud, toad korda ja suundusime õue. Seal jagunesime tiimideks ja hakkasime pesapalli mängima. See oli päris hea väljakutse, sest kuigi väga palju lund enam ei ole, siis veidi ikka. Kõik jäid kenasti terveks ja pärast tunniajast liigutamist oli hea tuppa tagasi minna. Keskpäeval ootas kasvataja Robert kõiki seminarisaali. Taaskord oli aeg väiksemates tiimides tegutseda ja seekord oli vaja ehitada võidusõiduauto. Materjalideks olid pappkastid, tühjad pudelid, hambaorgid, teip, liim ja klammerdajad. Kasvatajate valvsa pilgu all valmis seitse kiiret võiduasõiduautot. Enne lõunasööki toimuski võidusõit – võistlejad võtsid kohad sisse ja hakkasid oma autosid edasi puhuma. Kõige kiirema sõidu suutis teha auto, millel nimeks Tomatisööst.
Suurest puhkumisest väsinud, oli paras aeg minna lõunat sööma. Lõunasöögiks oli seljanka hapukoorega ja kohupiimakook vaarikamoosiga. Maitses hästi! Enne siestale minekut sai puhvetist veel meelepärast näksi soetada ja saabuski vaikne tund. Oli paras aeg oma energiavarusid täiendada. Pärastlõuna möödus ka väga mõnusalt – vaatasime üheskoos multifilmi, valik toimus üheskoos hääletades.

Film üheskoos vaadatud, suundusime õhtusöögile. Taaskord sai kõhu väga mõnusalt täis süüa – kalapulgad, ahjukartulid ja kurgi-tomatisalat maitseid hästi. Pärast õhtusööki sai natuke õhtuseks ürituseks etteasteid mõelda-harjutada ja kell 20 kogunesime taaskord õue, et langetada lipp, seda tegid seekord Evelin ja Ines. See tehtud, suundusime üheskoos saali, et vaadata üle õhtune teleshow. Nägime mitmeid reklaame, jutusaateid ja ka oksjoni. Kõik saated-reklaamid vaadatud, algas karaoke. Kella 22-ni said soovijad oma lemmiklaule laulda.


Laulud lauldud, suundusime õhtuootele, milleks oli seekord šokolaadisai ja pirn. Loomulikult sai selle kõrvale juua sooja teed, mis tekitas sobiva enesetunde öörahu jaoks. Enne magamaminekut oli vaja teha veel üks oluline asi – hääletada, kes hakkavad võistlema Lumekuninganna ja Lumekuninga võistlusel. Hääletus tehtud, arutasime ka seda, kuidas päev möödus. Ja enam polnudki pikalt aega, kui oli aeg oma tubadesse suunduda, et öörahu võiks alata. 

No comments:

Post a Comment