Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, June 11, 2014

Laagrisuvi 2014 I vahetus: Meeskonnatööpäev

Täna, 10 juunil, algas selle suve esimene laagrivahetus. Juba umbes poole kümne ajal hommikul saabusid esimesed laagrilised ja laagrimaja ümber hakkas vaikselt sagimine pihta. Noorte silmades oli märgata suurt ootusärevust järgnevate laagripäevade suhtes ja rõõmus, et nad on lõpuks laagrisse jõudnud. Kui enamik laagrilisi oli kohale jõudnud, alustasime oma päeva traditsiooniliselt – tutvusime laagri territooriumiga, rääkisime tuleohutusest ja sõlmisime erinevaid kokkuleppeid, et kõik tunneksid end laagris võrdselt ja võimalikult hästi. Mängisime ka tutvumismänge, et kõik laagrilised üksteist paremini tundma õpiksid. Päeva esimene pool möödus linnutiivul ja enne, kui arugi saime, lähenes kell juba kahele.  

Veidi enne kella kahte toimus selle laagrisuve avamine ja esimene laagrilipu heiskamine. Selle au sai seekord endale Hannaleena. Laagri avasõnad lausu laagri juhataja Anni, kes tervitas rõõmsalt kõiki laagrilisi. Seejärel tutvustas ta kasvatajaid, kelles selles laagrivahetuses on Sigrit, Veronika, Mairi ja Stina. Ka seiklusjuht Linda sai rivistusel noortega tuttavaks. Seejärel sai sõna laagri vanemkasvataja Kaisa, kes rääkis lähemalt, mis järgneva nädala jooksul noori ees ootab. Kui vajalik info oli kuulatud, suundusime lõunasöögile. Maitsev seljanka hapukoorega ja mannavaht piimaga täitsid kõigi kõhud.

Kuna esimeseks laagri teemapäevaks oli meeskonnatööpäev, siis tegime pärast lõunasööki erinevaid mängulisi meeskonnatöö tegevusi– Plats puhtaks (svammimäng), ringikuningas, zombie, Loch Ness, torni ehitamine ja palju muud kaasahaaravat. Mängud olid lõbusad ja tegid kõhu jälle tühjaks.

Kell seitse ootas meid õhtusöök, milleks olid paljude laagriliste lemmikud- makaronid hakklihaga ja loomulikult ei puudunud selle kõrvalt ka ketšup, mis nii mitmedki toidud maitsvaks muudab. 

Pärast õhtusööki läksime rivistusele ja laagrilipu langetas seekord Kirke. Seejärel toimus lühike jalgsimatk Taevaskotta, kus kõik laagrilised andisid laagrivande ja neist said täieõiguslikud Taevaskoja laagrilised. Kui tagasi laagrimajja jõudsime oligi aeg end juba magamiseks valmis sättida, sest esimene laagripäev väsitas päris kõvasti. Sellest hoolimata oli noorte tuju endiselt rõõmus ja öörahu saabus väga kiiresti, kell üksteist oli Laagrimaja tõesti vaikseks jäänud.

Saame ühtseks meeskonnaks

Usalduskoridoris lõid kaasa ka laagri juhataja Anni ja seiklusjuht Linda. Usaludskoridori läbisid kõik laagrilised ja see oli tõeliselt närvikõdi pakkuv tegevus!

Kaks korda päevas toimuvad rivistused, kus kogu laager kokku saab.

Laagrivande andmine, I vahetuse laagrilised on nüüd tõelised Taevaskojalased!

No comments:

Post a Comment