Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, June 13, 2014

I vahetuse kolmas päev: matkapäev 12.06

Kolmandaks laagripäevaks oli matkapäev, mis algas taas äratava hommikuvõimlemisega. Hommikuse virgutusega pühkisime silmist viimase uneraasu ja seejärel suundusime hommikusele rivistusele. Matkapäeva
laagrilipu heiskas Sirli. Seejärel rääkis vanemkasvataja Kaisa, mis meid tänasel päeval ees ootab ja siis suundusime juba hommikusöögile.  Kõht sai hommikuhelbeid ja maitsvaid võileibu kenasti täis. Siis läks juba kiireks, ees ootas matk ja kotti tuli pakkida joogipudel ja vihmakeep. Matkasime Kiidjärve looduskeskusesse, kust algas kanuuparve matk. Minnes oli ilm ilus, aga poole matka ajal keeras ilmataat meie vastu ning õues hakkas vaikselt tibutama. Kui kanuuparve matk läbi sai, siis liikusime kiiruga laagrisse tagasi, kuna vihmasadu hakkas tugevnema.

Laagrisse tagasi jõudes võtsid kõik märjad riided kiiresti seljast ära ja suundusid lõunat sööma. Seekord täitis meie kõhud maitsev makaronisalat, kanapallid ja magusad karamellkommid. Loomulikult said kõik soovijad ka kuuma teed, et viimnegi külmaraas eemale peletada. Kuna matk oli päris väsitav, siis oli siesta ajal maja mõnusalt vaikne ja saime puhata.

Pärast siestat mängisime saalis mänge ning veetsime lõbusalt aega. Saime proovida pimeaeroobikat ja alpinisti. Nalja sai palju ja mängud olid lõbusad.
Kui mängud mängitud said, siis sõime õhtusöögi, milleks oli keedukartul lihakastmega ja maitsva värske salatiga. Pärast õhtu sööki suundusime õhtusele rivistusele ja langetasime lipu. Rivistuse lõppedes läksime saali nautima õhtust TVshowd. Üritusel oli seitse erinevat etteastet, mis olid kõik väga huvitavad ja neid oli
ka põnev vaadata. Peale seda näitasid noored diskol tantsides oskusi. Kui tantsud tantsitud said, läksime nautisime õhtuoodet ehk siis sooja juustusaia ja värskeid puuvilju. Seejärel tegime õhtused toimetused ära ja sättisime magama, et järgmiseks päevaks valmis olla.

Pimeaeroobika

Parvematk

Teel Kiidjärvele

No comments:

Post a Comment