Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, June 12, 2014

I vahetuse teine päev: Seikluspäev 11.06

Teiseks laagripäevaks oli seikluspäev, mis algas hommikul virgutava hommikuvõimlemisega, pärast seda oli aeg toad korda teha. Seejärel suundusime hommikusele rivistusele, kus saime teada, mis meid tänasel päeval ees ootab. Laagrilipu heiskas Nikita ning seejärel oli aeg süüa neljaviljaputru ja maitsvaid võileibu, et oleks päeval jaksu tegutseda. 

Päeva jooksul oli kõigil soovijatel võimalus turnida seiklusrajal. See võimalus põhjustas laagriliste seas ka enim põnevust, sest kõrgustes ronimine pakkus kõigile võimalust panna proovile oma tasakaalutunnetus ja ületada oma kõrgusekartus. Kes raskematel turnimiselementidel ronida ei julgenud või jaksanud, said nautida meeleolukat sõitu zip-linel. 

Seiklusrajale palju alla ei jäänud ka tõukerattamatk, mis viis meid Emalätteni. Seal oli meil võimalus juua puhast allikavett ning pesta sellega nägu, legendid ju räägivad, et sel on noorendav mõju. 

Seiklusraja, tõukerattamatka ja pushpalliturniiri vahele jäi lõunasöök, milleks oli kosutav värskekapsasupp ja rosinakissell vahukoorega. Kui kõhud täis, siis saime puhvetist head-paremat soetada ning siesta ajaks end mõnusalt puhkeasendisse seada. Pärast puhketundi jätkusid põnevad seiklustegevused.

Päevased väsitavad tegevused seljataga, oli aeg süüa õhtust. Seekord ootasid meid makaronid hakkliha ja ketšupiga. Kui kõhud said täis, siis oli aeg seada sammud lipuväljakule, et langetada seikluspäeva lipp. Seekord sai lipulangetamise au endale Pärast lipulangetamist liikusime saali poole, kus oli võimalus lõõgastuseks nautida Talendishowd. Üritusel astus üles nii tantsijaid, lauljad kui ka muid trikimehi. Talendid vaadatud, oli kõigil, kellel pikast päevast veel jaksu üle oli, võimalus nautida diskot. Seiklusterikka päeva lõpetas õhtuoode ja õhturing, kus sai kõik rõõmud ja mured jagatud ning peale seda võis rahulikult voodisse heita, et järgmiseks vahvaks päevaks valmis olla.

Tublid tõukerattamatkalised

Harjutamas õhtuseks Talendishowks

Tublid talendid esitamas laulu "Impossible"

No comments:

Post a Comment