Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, June 19, 2013

Teine päev - 19.06



Kätte jõudis esimene laagri hommik, millele järgnes kerge hommikuvõimlemine. Kiirelt sai lastel uni silmast pühitud ning seejärel mindi juba hommikurivistusele. Täna hommikul heiskas lipu meie noorim laagriline Eliina Kalda. Peale tähtsa informatsiooni kätte saamist liikusime kõik koos kõhtu täitma mõnusa hommikupudruga ja ise meisterdatud maitsvate võileibadega.
Tänase päeva teemaks oli matkamine.  Kõik said kätte korraliku pahmaka värsket õhku matkates mööda teid ja metsaradu ning triivides mööde jõge kanuuparvega. Kuna kanuuparvematkale mindi kahes vahetuses ja suurem osa laagrist startis kell 10, siis laagrisse jäänutega sai ette võetud mõned vahvad mängud, sealhulgas ka paljudele tuttav ning üks laste suur lemmik - pioneer. Kell 12 asus teine grupp teele. Jõe äärde jõudes ootas meid lõunasöök, milleks oli makaronisalat ja lihapallid. Matkalt tagasi jõudes olid kõik väsinud aga rõõmsad.
Vahva päev möödus kiiresti ning kätte jõudis õhtusöögi aeg. Kõhud jälle head ja paremat täis, liikusime seminarisaali. Täna õhtuks olid lapsed valmis mõelnud toredad reklaamid, mis said teineteisele ette kantud. Kõvale naermisele järgnes väike disko ja juba oligi aeg valmistuda öörahuks. Õhtuoode kõhtu pistetud, pesus käidud, suundusime unedemaale.


No comments:

Post a Comment