Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, June 28, 2013

Kolmas päev 28.06

Vastupidiselt eilsele paduvihmale ja äikesele algas tänane päev soojas päikesesäras. Pärast hommikusi võimlemisharjutusi koristati toad ning seejärel suunduti juba lippu heiskama. Hommikusöögiks krõbistati helbeid ja valmistati võileibu.
Tänase päeva teemaks oli seikluspäev. Kogu päeva vältel said kõik laagrilised ronida seiklusrajal, kus nii mõnigi sai võitu oma hirmudest. Tore oli näha, kuidas pärast raja lõpetamist laste silmad särasid ja nii mõnelgi  veel jalad värisesid. Lisaks sellele käis pool laagrist tõukerattamatkal. Suureks ehmatuseks oli see, kui Emalätte juurde jõudes selgus, et seda enam polegi. Suurte vihmade tagajärjel oli toimunud varing ning endisest allikast oli järel ainult pisike veenire. Laste rõõmsat meelt aitas aga säilitada mustikaid täis metsaalune. Samal ajal, kui osa noori ronis kõrgel puu otsas ning osa sõitis tõukeratastega, mängisid ülejäänud erinevaid mänge ja tundsid rõõmu mõnusast soojast ilmast.


Lõunasöök oli toitev ja hea: värskekapsasupp ja leivasupp. Õhtusöögiks olid kokatädid valmistanud makarone viinerikastmega, mis meeldis lastele väga.
Õhtuse üritusena toimus seekord tv-show, kus sai näha nii reklaame kui ka telesaateid. Esitlusele tulid "Eesti otsib superstaari", Mesikäpa reklaam, Tele2 reklaam ja veel palju muud põnevat. Õhtu lõpetas hoogne disko ning seejärel juba õhtuoode, pärast mida koguneti õhturingi, et vestelda päevastest emotsioonidest. Päev oli väsitav ning pead vajusid padjale üsna kiiresti.


No comments:

Post a Comment