Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, August 16, 2017

Kuuenda vahetuse teine päev - spordipäev

Laagripäev algas ehmatava tuletõrjealarmiga, kuid koheselt tehti selgeks, et ohtu polnudki. Kell 8:45 jooksis laagriline Jürgen mööda maja ringi, lastes kõlaritest kiljuvat tehnomuusikat, et hilised magajad üles ajada. Seejärel aeti unised laagrilised hommikuvõimlemist tegema.

Laagripäeva lipu heiskas laagriline Kirke. Hommikusel rivistusel tehti teatavaks, et tolle päevase spordipäeva eestvedajad on perekonna Jürgeni Jüngrid liikmed. Need tublid laagrilised olid juba sportlikud ja mitte nii sportlikud tegevused hommikupoolikuks välja mõelnud. Hommikusöögiks oli neljaviljapuder moosiga ja võileivad, joogiks laagriklassika tee ja morss.

Spordipäev algas kell 11, kui laagrilised jagati nelja gruppi ning saadeti teatud punktidesse. Spordialadeks olid kaugushüpe, saapavise, discgolf, teatejooks, traataed, "soo ületamine" ja takistusrada ning rahulikemaks aladeks olid mängud, nagu vanaema lõngakera ja miiniväli.
Lõunaks pakkusid Taevaskoja laagri imelised kokad frikadellisuppi ja maasikakiselli kohupiimakreemiga.

Pärastlõunasel rivistusel tutvustati õhtust tegevust, milleks oli "Muinasjutu õhtö". Kõik perekonnad pidid loosiga endale saama muinasjutu ja stiili, kuidas seda esitada. Ühtlasi lükati käima kalliralli. Pärast siestat algasid spordimängud uuesti - jalgpall ja kabadii.
Õhtusöögiks oli keedukartul viinerikastmes ja toorsalat.

Seejärel oli aega õhtuseks tegevuseks ettevalmistusi teha. Õhtul esitlesid kõik perekonnad oma muinasjuttu, kaasaarvatud kasvatajad. Jätkati kahe erineva tantsu õpetamisega, mille juhtimise võttis üle juhataja Anni ise.

Õhtuooteks oli sai Nussaga ja melonilõik. Kell 22:30 koguneti laagrimaja 2. korrusele, et viia läbi õhturing. Valiti välja ka kogunemislugu, milleks sai Alice Cooperi "Poison".

Kell 00:00 saabus öörahu (või kuidas kellelegi).


Laagriline Hanna

No comments:

Post a Comment