Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, August 10, 2017

5 vahetus 5 päev Seiklus- ja matkapäev vol 2

Matka- ja seikluspäev vol 2 algas samuti päikesepaiste ja sooja ilmaga. Toimus hommiku virgutus ja isiklik hügieen. Kell 9.15 toimus lipu heiskamine, mida tegi Martin. Seejärel nagu eelnev päev jagati laager kaheks. Parvematkale läks 40 noort ja 3 kasvatajat. Parvematkalised suundusid peale rivistust otse sööma hommikusööki ( mannapuder, võileib/võisai, tee, morss ). Peale söömist panid laagrilised ennast valmis ning kell 10.00 lahkusid laagrilised matkale.
Kell 10.45 kogunesid ülejäenud laagrilised maja ette, et jagada nad tõukeratta matkale ning ronima seiklusrajale. Samuti, kes parasjagu ei olnud seiklemas said teha samu tegevusi, mida tehti eile. Kuna väljas oli väga ilus ilm, siis kõik tegevused toimusid järjekordselt õues.
Tagasi jõudes said noored süüa lõunasööki ( seapraad, puuviljasalat ) seejärel mindi siestale.
kell 16.00 kogunesid kõik noored seminarimaja ees, kus selgitati välja kes ei ole saanud veel tõuksida ja kes pole veel saanud käija seiklusrajal. Seejärel said said nad minna tegevustesse, mida nad teinud ei olnud. Ülejäenud seltskond läks mängima pioneeri, tehti käepaelu, mängiti lauamänge õues ning valmistuti õhtuseks ürituseks, milleks oli Tv- Show.
Kell 20.00 tuli järjekordselt lipp langetada, mida tegi Loreley. Peale seda algas õhtune üritus. Noored said näidata põnevaid etteasteid ning üritus oli lõbus ja ettevalmistus oli väga hea. Samuti tegid ka kasvatajad, vanemkasvataja ja juhataja etteasteid.
Seejärel hakkas disko. Peale seda suunduti õhturingi ning õhtuootele ( küüslauguleivad, õun) ja kell 23.00 saabus öörahu.

No comments:

Post a Comment