Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, August 11, 2016

Viimane vahetus algas! 11.08 - VI vahetuse esimene päev

Hei-hei!

Kogu laagrisuvi on kiiresti lõpusirgele jõudnud, et pole saanud ise mahti blogisse midagi kirja panna. Õnneks täna avanes selleks võimalus :)

Täna algas käesoleva laagrisuve viimane laagrivahetus. Seekord oleme kõik koos Laagrimajas ja laagris on koos vanemad noored vanuses 13-18 eluaastat. Seltskond on kirev, palju on juba varasemast ajast tuttavaid nägusid. Kui noored laagrisse saabusid, siis sai juba kenasti lobiseda ja varasemaid laagrisuvesid meenutada. Kella 14-ks olid peaaegu kõik kohale jõudnud ja siis said kõik omavahel tutvust teha. Kasvatajad Kim, Robert ja Kerttu organiseerid toredaid tutvumismänge. Selleks väga pikalt aega polnudki, sest juba kell 14:45 toimus avarivistus, kus mina ja vanemkasvataja Rauno ka veidi infot jagasime. Pikalt ei lobisenud, lipu heiskasid Janek, Villu, Vova ja Maimu ning siis läksimegi sööma, Kokad on meil toredad, kana-makaronisupp ja saiavorm maitsesid päris hästi.

Kui lõunapaus läbi sai, kogunesime taaskord jalgpalliplatsile, et meeskonnamänge mängida, arutada läbi laagri reeglid ja sõlmida kokkuleppeid ning visata pilk peale territooriumile, mis järgnevaks nädalaks meie kasutuses on. Aeg lendas linnutiivul ja kell 18 jagunes kogu laagriseltskon viieks tiimiks. Igal tiimil oli tund aega, et välja mõelda nimi, moto, luua logo ja kokkulepped, mida tiimis jälgitakse. Järgnevatel laagripäevadel saavad kõik tiimid ka laagrikava edendamises kaasa lüüa.

Nii.. siis sõime õhtusöögiks kartulit, hakklihakastet ja värsket salati. Kell 20 algas õhtune rivistus, kus lipu langetas Maria O. Seejärel asusime teele Suurde Taevaskotta, oli mõnus jalutuskäik. Seal sai samuti meeskonnamänge mängitud, kõik tiimid esitlesid end ja traditsiooniliselt andsid kõik noored ka laagrivande. Kui laagrisse tagasi jõudsime, siis kogunemise, et süüa õhtuoodet ja arutada läbi mõned olulisemad punktid (nt tubade korrashoid, päeva emotsioonid jms). Südaöö paiku jäi maja juba päris vaikseks ja kell 1:01 öösel on väsinud laagrilised vist tõesti kõik unne suikunud.

Homme ootab ees seikluspäev ja eks selleks olegi palju energiat vaja. Meie tiim on igatahes valmis, et sellest laagrivahetusest tuleks tore ja meeldejääv seiklus! Pildimaterjali loodame edaspidi rohkem koguda.

Head ööd!
Laagri juhataja Anni


Laagrivande andmine Suures Taevaskoja

No comments:

Post a Comment