Seiklusrikkalt läbi aasta!

Monday, August 15, 2016

14.08 - Spordipäev

Spordipäev algas ergutava virgutusvõimlemisega, millele järgnes mõnus hommikusörk. Eks see oli parasjagu väsitav, aga äratas enam-vähem korralikult üles :)  Hommikusel rivistusel räägiti, mis päeva jooksul ees ootab ja siis oligi aeg hommikusöögiks - müsli piimaga ja võileivad ootasid kenasti laual. Kell 11 sai end sprodipäevale kohaselt soojaks võimeldud, et seejärel minna metsa Farmi Luurekat mängima. See oli mäng, mis tõmbas korralikult energiataseme hästi üles, sest nii põnev oli! Tulemused olid ka muljetavaldavad - tiim "Saame kokku Anni juures" võitis ülekaalukalt 937 punktiga!

Pärast metsas möllamist oli päris hea kõht täis süüa, keedukartul ja kurzeme-strooganov ning kohupiimakreem täitsid kenasti kõhud. Seejärel sai mõnusa siesta maha pidada, et energiavarusid täiendada. Kell 16:30 läksid veel mõned soovijad tõukerattamatkale ja võrguplatsil läks lahti mäng Kabadii. Nii matk kui Kabadii olid taaskord väga ägedad, aga väsitavad, niisiis suikusid nii mõnedki veel enne õhtusööki unne. Sööma jõudsid siiski kõik, sest makaronid hakklihaga maitsesid väga hästi.

Õhtusel rivistusel sai selgeks, et homme ootab ees tagurpidipäev ehk siis kasvatajatest saavad laagrilised ja laagrilistest kasvatajad, põnev-põnev! Pärast rivistust nägime toredaid etteasteid, sest toimus Playback! Kohal olid isegi teletupsud! Igatahes oli lahe ja õnneks jäi aega ka diskotamiseks-tantsuks.

Viimnegi energiaraas kulutatud, toimus õhturing ja õhtuooteks olid köögiviljad dipikastmega. Nagu juba tavaks on saanud, jäi südaöö paiku maja päris vaikseks.. :)

Laagrilised VI vahetusest!

No comments:

Post a Comment