Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, August 3, 2016

Matka- ja seikluspäev 02.08.2016

Tere lugejad !

Meie matka- ja seikluspäev algas hommikuvõimlemisega, kus me saime ennast liigutada ja venitada. Peale selle saime me toad ära koristada ja minna rivistusele. Lipu sai heisata Ines. Rivis seistes saime teada, mida me täna teeme ehk kes läheb kanuuparvematkale ja kes tõuksima ning seiklusrajale. Õhtuseks ürituseks oli TV Show. Kanuuparvematkale läksid meeskonnad: Soe sai, Muffinid, Pelmeenijumalad ja Aasmeekad. Need perekonnad läksid varem sööma ning hakkasid parvede poole jalutama 10.30. Ülejäänud Sky Maffia, Taevaskoja staarid, Kaktused ja Supra jäid laagrisse ning neid jaotati ära pikkusejärjekorras, et minna tõuksima ja ronima. Algul läksid lühemad tõukerattamatkale ning pikemad said enne lõunat käija seiklemas. Oligi juba lõuna käes ning sai ennast kostitada ahjukartulite ja lihapallidega. Peale seda suundusime siestale, kus saime välja puhata õhtusteks tegevusteks.
Peale lõunat käisime ära puhvetis ning saime edasi tegeleda oma tegevustega. Kes läksid siis tõuksima ja kes läksid turnima. Need kes parvematkalt tagasi jõudsid said teha erinevaid mänge ning meisterdamisi. Peale selle oli veel aega valmistuda TV Showks. Kuid aga õhtuse rivistuse ajaks oli ainult kokku kolm esinejat, mis oli aga kurb. Rivistuse ajal küsis Anni kas oleks võimalik paar esinemist veel juurde saada ning andis pool tundi veel aega mõelda ja registreerida üritusele. Imede kombel tuli juurde rohkem kui paar ehk koguni kaksteistkümmend esinejat kokku ning lisaesinejateks olid vanemkasvataja Rauno ja Anni. Sellele järgnes mõnus disko.
Oligi jäänud võtta oma majadega aeg maha ja minna õhturingile, kus me saime muljetada oma päevast. Peale selle suundusime ootele, kus saime õuna ja küpsiseid. Kõhud head ja paremat täidetud sai rahulikult suunduda öörahule.

Laagrilised


No comments:

Post a Comment