Seiklusrikkalt läbi aasta!

Monday, December 28, 2015

Talvelaagri teine päev - seikluspäev 27.12

Meie seikluspäev algas hommikuvõimlemise ja cha cha slideiga. Edasi ootas meid jahedal hommikupoolikul rivistus ning peale seda suundusime sööma, kus pakuti meile hommikuhelbeid ja võikusid. Kella 11.00-st hakkasid meil tegevused. Noored käisid vaheldumisi vankriga sõitmas, ronimisseinal ronimas ja tõukerattaga matkamas. Samal ajal, kes pidid oma järge ootama, said soojas toas meisterdada käepaelu ja kaarte või mängida lauamänge.
Kuna hommikune tegevus oli väsitav, siis lapsed said peale lõunasööki välja teenitud siesta ja puhkasid kuni kella neljani. 16.30-st olid kasvatajad noortele välja mõelnud orienteerumismängu, kus nad pidid mitmeid punkte läbima oma esimesel päeval moodustatud tiimidega ja viimases punktis lahendama ühe situatsiooni, mille nad pidid pärast kõigile etendama.

Õhtuseks ürituseks oli seekord TV-show koos Talendishow´ga, kus esinesid 7 erinevat gruppi väga andekate etteastetega. Pärast toredaid etteasteid algas disko. Tantsimisest väsinuna said lapsed suud magusaks teha Nussa saiaga. Päeva lõpetasime pika ja huvitava õhturingiga ja oligi juba kell seal maal, kus pidid lapsed minema värskust koguma järgnevaks veel huvitavamaks päevaks.

Akrobaatika etteaste Talendishow'l


Talendishow tublid õhtujuhid


Mustkunst


Lõbusate anekdootite rääkimine


Vapper ronija ronimisseinal

No comments:

Post a Comment