Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, December 30, 2015

Talvelaagri spordipäev - 29.12

Tänane päev algas meil järjekordselt mõnusa hommikuvõimlemise saatel, mida viis seekord läbi kasvataja Linda. Peale võimlemist suunduti õige pea hommikust sööma.
Hommikuse tegevusena viidi läbi taliolümpiamängud, kus laagrilised said osaleda kombineeritud teatevõistlusel. Noored jaotati kolme meeskonda. Aeg antud tegevusel rolli ei mänginud, tähtis oli stiil, rõõmsameelsus ja meeskonnatöö. Teiseks hommikuseks tegevuseks oli organiseeritud “farmi luurekas”, kus oli samuti võistkondi kolm ning mängu eesmärgiks oli koguda vastasmeeskonna farmist võimalikult palju loomi ning kaitsta oma territooriumit. Võistlus oli väga tasavägine ning punktitulemused üsnagi võrdsed.
Seejärel suunduti peale toredat ning väsitavat meeskonnamängu lõunat sööma. Järgnes siesta, mis sisustati kosutava uinakuga või populaarseks kujunenud Jengaga.
Päeval kaunistasime piparkooke, vaatasime filmi ning meisterdasime käepaelu.

Õhtuseks ürituseks oli seekord “Playback”, kus oli kokku kaheksa etteastet. Kuulda sai Demi Lovatot, Jason Derulot, Artjom Savitskit, Märt Avandit ja Ott Seppa, Push Up’i ning Suurt Papat. Lisaks kuulsatele muusikutele saime näha ka vahvat võimlemiskava ning aimdust, kuidas teha “Cup song’i”. Peale toredaid esitlusi saime veel veidikene tantsida. Enne öörahu tegime ka õhturingi, kus jagasime nii rõõme kui muresid ning sai teha ka ettepanekuid. Seejärel oli aeg valmistuda magamaminekuks.






No comments:

Post a Comment