Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, June 22, 2013

Viies päev - 22.06

Päikeseline ja soe tervisepäev sai kohe hommikul hoo sisse. Virgutusvõimlemine tehtud, suundusid noored laagripäeva avamisele, lipu heiskas meie oma Kristiina Kaili Timmi. Hommikul nositi mannaputru ning võileibu. Tegevusrohke päev jätkus GPS-orienteerumise, esmaabi teemalise kuldvillaku ning tervise töötoaga. Suuremad said proovida grupijuhi rolle, väiksematel abiks olla ja koos sooritati vahvaid tegusid ning omandati uusi põnevaid teadmisi.
Orienteerumisel lahendasid usinad noored põnevaid ülesandeid, mis panid proovile gruppide tugevuse ning ühtsuse, hiiliti metsades, liiguti punktist-punkti, mõõdeti hoone ümbermõõtu ning avastati loodust. Kuldvillakus pandi proovile võistkonna teadmised esmaabi valdkonnas ning tervise töötoas valmistati uhkeid kollaaže ja plakateid - kutsudes noori tervislike eluviiside poole. Samuti mängiti küsimustepõhist trips-traps-trulli. Lõunasöögiks pakuti maitsvat frikadellisuppi ning maasikakisselli vahukoorega. Õhtusöögiks oli kartul ja  guljašš. Enne öörahuks valmistumist oli õhtuoode, milleks olid köögiviljad dipikastmega.
Hiljem leidsid noored jahutust ootamatult alanud vihma näol. Olles taas kuivad riided selga saanud, oli aeg lipp langetada Triniti Tammsalul ning võisimegi alustada võimsa playback`ga. Esinejaid oli erisuguseid ja kuulda sai nii vokaalansambleid kui ka maailmakuulsusi. Esinemata ei jätnud ka meie oma Üllar Jörberg. Õhtu kulmineerus järjekordse diskoga.

No comments:

Post a Comment