Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, June 26, 2013

II vahetus: esimene päev 26.06

Taevaskoja Noortelaagri teise vahetuse esimene päev algas päikesesäras ja kuumalt. Esimene laagriline saabus juba veidi pärast kella üheksat ning seejärel hakkasid jõudma ka teised. Tasapisi täitusid nii seminari- kui laagrimaja noortega ning algas territooriumiga tutvumine, ohutusreeglite selgitamine, majareeglite paika panemine ja teineteisega tuttavaks saamine.
Lõunasöögiks söödi maitsev seljanka ning magustoiduks kohev mannavaht. Pärast lõunat jätkasime tutvumismängudega ning valmistasime uksesilte. Samal ajal kallas väljas nagu oavarrest  ning müristas ja lõi välku.
Õhtusöögilauas ootas noori ahjukartul hakklihakastme ja salatiga. Pärast kõhutäitmist suundusime kogu laagriga Taevaskodadesse, et mängida ühiselt mõned mängud ja anda laagrivanne. Käisime ka Emalätte juures, et kosutada end värske allikaveega ning sellega silmi pesta.
Tagasi laagrisse jõudsime õhtuooteks ning pärast seda suundusime juba saali, et õhturingis arutada päeval toimunut ning rääkida muredest ja rõõmudest. Öörahu saabus vaikselt ning noored uinusid järgmise päeva ootuses.

No comments:

Post a Comment