Seiklusrikkalt läbi aasta!

Monday, December 30, 2019

28.Detsember - Karakterist väljas

Uus laagripäev oli perekond KatiMati planeerida. Päev sai toreda alguse muusika saatel ning erksa võimlemisega. Hommikusel rivistusel autasustati Playback'i parimaid. Lipu heiskas Katleen.
Laagrilistele anti võimalus koostada ise terveks päevaks tegevuskava ja proovida erinevaid mänge läbi viia. KatiMati oli hommikuks planeerinud Aliase, mis toimus pantomiimi kaudu.

Mõlemad tiimid olid väga osavõtlikud ja mäng oli pingeline. Kuna sooviti ka õues olla, mängiti jalgpalli. Püänt oli selles, et kord seoti kokku kahe inimese käed ja teine kord jalad. Mäng oli huvitav ja pidi paarilisega koostööd tegema, et pall väravasse saada.

Kui õues joostud sai, oli aeg suunduda lõunasöögile. Järgnes siesta, kus puhati välja ja oodati põnevusega pärastlõunast tegevust. Kui piisavalt puhatud oli, võeti ette improviastsioon, et saada rohkem karakterist väljas tunne. Jaotati tiimid ja anti loosiga teemad. Endale sai tõmmata filmižanri, ühe kindla tegelase ja ühe kindla eseme, mida pidi kasutama. Koha peal pidi kiirelt välja mõtlema loo ja siis kõigile etendama. Kui kell oli juba kuus saanud, mindi õhtusöögile. Pärast õhtusööki toimusid erinevad laua- ja kaardimängud, sai punuda ka käepaelu. Oodati põnevusega sauna, kuid enne oli vaja teha ära ka õhtune üritus, kus lipu langetasid Merit, Mirtel, Eva ja Allan.

Tuppa minnes läksid esimesena sauna tüdrukud ja seejärel poisid. Samal ajal sai saalis kaunistada piparkooke. Saunast oli hea rammestus peal ning sai üpris kiiresti magusasse ööunne suunduda.

No comments:

Post a Comment