Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, December 30, 2016

29.12 Seikluspäev

Hommikust väike kokkuvõte: Algas äratusega, koguneti hommikuvõimlemiseks, võimeldi, mindi tuppa pesema ennast ja tube korda tegema ning hommikusöök!
Hommikusöögiks oli šokolaadi kausid, sai/leib ja morss/tee/vesi.
11.00 kogunesime välja maja ette, kus valmistusime saba-mänguks. Kõik said valged paberi ribad ja teised pidid need ära võtma. Võitjaks tuli see, kellel kõige rohkem valgeid ribasid kogutud JA enda oma on ka alles.
Pärast seda jagunesime 3 tiimiks ja alustasime farmiluurekaga. 1 pesa oli jalka väljakul, teine oli küülikute juures ja kolmas pesa jäi seminarimaja taha punase hüti juurde. Mängu jooksul vahetasid tiimid pesi ja mängu aeg oli iga kord erinev- esimene mäng oli 15 minutit, teine mäng oli 20 minutit ja kolmas mäng oli 25 minutit.
Pärast luurekat oli söömine ja pärast seda siesta. Lõunasöögiks oli ahjukartul, kapsahautis, sai/leib ja morss/vesi/tee.
Pärast siestat algasid erinevad huvitoad: Lindaga sai kastide otsa ronida, Robertiga valmistati munadele langevarje ja Rauno ja Egertiga sai põgeneda EscapeRoom’st.
Hiljem oli õhtusöök ja selleks oli makaronid kanaga, sai/leib ja morss/tee/vesi.
Õhtul algas talendishow!!! Esinemisi oli kokku 9 k.a kasvatajate kavad. Pärast show’d algas disko.
Hiljem veel rohkem õhtu poole oli perekondadega õhturing, kus kõik jagasid oma arvamust päevast ja pandi kirja oma lemmikud kanditaadid Lumekuninga ja Lumekuninganna valimisteks.
Öörahu saabus 23.00-23.30 vahel.

Asko

No comments:

Post a Comment