Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, December 29, 2016

28.12 Loome- ja kultuuripäev

Hommik, nagu iga teinegi siin mõnusas laagris, algas äratusega. Kõigil oli piisavalt aega, et riidesse panna ja minna välja hommikuvõimlemisele.
Lippu heiskasid blogijad.
Hommikuvõimlemise juht oli Laager. Robert alustas harjutusega ning edasi hakkasid laagrilised oma harjutusi tegema. Kui harjutused olid kõigil tehtud, saime minna tuppa ennast ja tuba korda sättima.
Hommikusöögiks oli mannapuder ja sai teha võileibu.
Pärast sööki kogunesime maja ette, kus meile seletati algava mängu reegleid. Mänguks oli fotojaht! Mäng käis perekondadega. Iga perekond lasti 2-minutiliste vahedega mängima. Iga perekond pidi tegema 34 pilti ja pildil pidi olema 1 kindel asi, mis oli igale perekonnale alguses kätte antud. Pildil pidi olema vähemalt 3 perekonnaliiget. Mängu läbimiseks oli aega 2h ja 30min. Kokkuvõtteks jõudsid enamus väikeste eksitustega kohale ja kõik olid õnnelikud.
Lõunasöögiks oli frikadellisupp ja kõik nautisid seda.
Algas siesta.
Peale lõunat olid neli töötuba: Tantsu töötuba, Impro töötuba, Meisterdus töötuba ja Piparkoogi töötuba. Töötubades käidi perekondadega.
Õhtusöögiks oli spagetid ja salat, kõrvale morss/vesi/tee.
Pärast sööki oli lipu langetamine. Lipu langetas Asko.
Õhtune üritus oli PlayBack. Kokku oli 8 esitust k.a kasvatajad. PlayBack oli edukas ja kõik olid rõõmsad.
Hiljem toimus disko ja pärast seda oli perekondade õhturing. Söödi omatehtud ja kaunistatud piparkooke ja snäkiks oli porgandi-paprika-kurgi tipp.
Öörahu oli 23.00-23.30 vahel.
Oli tore päev ;)

Asko. 

No comments:

Post a Comment