Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, June 30, 2016

I vahetuse 5. päev: Spordipäev

Täna hommikune äratus oli varajasem, sest me harjutasime rivis seismist, sest paljudel on sellega probleeme. Täna oli hommikusöögiks müsli ja võileivad, enne seda oli meil aega ennast pesta ja tube koristada. Kuna täna oli meil spordipäev siis me alustasime oma päeva sportlikult. Need kellel oli öörahu ajal probleeme unetusega või muud sellist, siis need läksid koos Martiniga metsa jooksma. Ka mina olin seal hulgas. Hommikune jooks oli väga mõnus viis päeva alustamiseks. Hommikused tegevused kestsid 11:00 kuni 14:00 ja kohe pärast seda oli meil lõunasöök. Meid jagati oma peredesse, mis me olime laagri alguses endale moodustanud. Meie sportlikud tegevused olid järgnevad:
  • Seminarisaalis oli meil umbes 20 ruudust koosnev ristkülik ja nende ruutude peale ei olnud midagi kirjutatud, need olid tühjad ja meid oli reastatud ritta ja iga inimene pidi astuma ruudu peale lootes, et see on õige väljapääs. Väljapääs oli joonistatud kasvatajale paberi peale. Meie tiimi nimi on Egert. Me leidsime väljapääsu päris kiiresti, aeg oli natuke üle 5 minuti. 
  • Seminarimaja kõrval oli omamoodi challenge. See toimis nii, et aeg pandi käima ja vaadati kui kaua suudab tiim tasa olla sõnagi või piiksugi tegemata, samal ajal tegi Egert aga igasuguseid naljakaid nägusid. 
  • Jalka platsil alustasime me oma tiimiga esimesena, seal olid meil igasugused erinevad väiksed tegevused. Esimesena pidime me jooksma ühest puust teiseni ja tagasi, teisena pidime aga tegema käru ehk kaks inimest oli selles ülesandes vaja ja järgmisena pidi kaika peal oleva jalgpalli vedama ühest puust teiseni ja sama tegema ka tennisepalliga. 
See päev sisaldas palju lõbusaid tegevusi. Lõunasöögiks oli meil seapraad, kartul, peedisalat ja magustoiduks mannavaht piimaga. 
Pärast lõunasööki oli meil siesta, mis oli tunniajane puhkus. Sellel ajal said kõik kätte oma telefonid ja said neis lõbusalt aega veeta. Pool viis oli meil päevane tegevus, mis oli suur jalkamatš ja tantsumaraton. Tantsumaraton sisaldas palju tantsmist ja oli väga sportlik tegevus. 
Seejärel tegime jalka tiimid ja meil mängisid Inglismaa ja Island. Need, kellel ei olnud huvi jalka mängimise vastu, said aga teha muid asju ehk olla oma jalkatiimi poolt. Seal oli väga lõbus ja kuna ma mängisin ka ise Islandi tiimis, nagu ma olin algusest peale soovinud, siis oli see päev minu jaoks mu unistuste päev. Pärast seda oli meil kell seitse õhtusöök, milleks olid kartulipuder ja kalapulgad hapukoorekaste ja salatiga. Kell kaheksa oli meil õhtune rivistus ja pärast seda oli meil õhtune tegevus. Õhtuseks tegevuseks oli detektiivimäng, kus pidime uurima sündmuspaika ning seejärel oma perega lavastama väikese näidendi selle kohta, kuidas kõik juhtus. Pärast seda oli meil õhtuoote ja selleks oli vaniljesaiake. Seejärel läksime me õhturingi, mille järel oli meil tunnike vaba aega, et valmistuda öörahuks. See saabus päris korralikult, sest Martin meelitas meid sellega, et homme tuleb hiljem öörahu, kui meil täna saabub see õigel ajal. Igatahes oli tänane päev üks lahedamatest päevadest siin laagris :) 


Agnes



Sponsorid ja fännid jalgpallimatšil



Jalkaväljaku ääres olid valves ka meditsiinitöötajad



Kohal oli ka Taevaskoja oma turvafirma GA5



Vaprad jalgpallurid koos peakohtunikuga



Detektiivimängu sündmuspaik

No comments:

Post a Comment