Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, June 30, 2016

1.vahetus Loome- ja Kultuuripäev

4. päev
Hommikul  ärkasime kell 8.45. Minu toakaaslane ei jaksanud algul üles tõusta ning sellepärast pidin teda päris korralikult raputama, aga lõpuks ärkas ta siiski üles. Seejärel  pesime hambad , panime riidesse ning  läksime rivistusele, kus heisati laagrilipp. Pärast rivistust läksime sööma.  Söögiks oli mannapuder moosiga.
Pärast hommikusööki läksime oma tubadesse, et hakata koristama. Koristada ei olnud just eriti palju, sest me olime juba enne hommikust rivistust enamus tuba korda teinud . Pärast koristamist läksime taas rivistusele, sest tiimid oli vaja jagada  neljaks grupiks, et kõik saaksid minna erinevatesse töötubadesse.
Meie grupp läks esimesena  ukrainlasest vabatahtliku kasvataja juurde, kes õpetas meile väga vahva mängu nimega "Police and robbers". Mäng oli selline, kus jagati grupp pooleks ning pooled olid pätid ja pooled politseinikud. Pärast seda läksime seminarisaali, kus ilmateadlane rääkis meile ilmast, selle muutumisest ning eripärasustest.
Kuna olime toakaaslasega toimkonnas, pidime enne loengu lõppu ära tulema. Pidime enne teiste tulekut laua ära katma ning toidu lauale panema. Söögiks oli kana-makaronisupp.
Pärast lõunasööki oli siesta  (puhkeaeg pärast lõunasööki). Siesta ajal tegime mina ja veel paar tüdrukut soovide kasti (kasti, kuhu saab viimaseks päevaks oma soovid panna). Pärast siestat läksime õue rivistusele. Pärast rivistust läksime joonistama mandalaid. Pärast mandalate joonistamist läksime vibu laskma. Kuna üks meie kasvatajatest suutis vibuga lastes ühe noole puu sisse lennutada ning pärast oksaga vehkimist ning käbidega loopimist see alla ei tulnud, pidin ma sellele ise järgi ronima.
Pärast töötubasid läksime taas rivistusele ning pärast seda õhtust sööma. Söögiks oli kartuli-singivorm. Pärast sööki tuli lipu langetamine ja lippu sain langetada mina. Pärast seda oli Talendi show . Mina esinesin seal ka oma talendiga, milleks oli humoorikas olemine. Hiljem oli disko, kus tantsisime. Pärast diskot oli veel õhturing ning pärast seda oligi päev läbi.

Smaragda Luchia Sarana

Instruktaaž Ukraina seiklusmänguks


Instruktaaž Ukraina seiklusmänguks

Mandala näidistööde tutvustus

Ukraina seiklusmängu jooksud

Täpsuse harjutamine vibuga

No comments:

Post a Comment