Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, August 9, 2014

VII vahetuse viies päev - elamusmängude päev (08.08)

Taevaskoja noortelaagri 5. päev algas hommikuvõimlemisega kasvataja Sigriti eestvedamisel. Pärast hommikuvõimlemist suunduti rivistusele, kus oli juttu eesolevast päevakavast ning heisati lipp. Elamusmängude päeva lipu heiskas Saara.

Hommikusöögiks oli hommikuhelbed, jogurt ja võileivad. Kell 11 algas päevane tegevus, mille korraldas Linda. Kõik laagrilised said esmalt osa võtta "pingviinide olümpiast" ning pärast seda jaotati laagrilised 4 gruppi ja iga grupp sai hakata mängima elamusmänge ning koguma elamuspunkte. Mängude hulgas oli: Sipelgapesa, Ämblikuvõrk, Koodi avamine, Labürint, Soo ületamine, Taevatee. Kui elamusmängud said mängitud, siis oli lõunasöögiaeg. Lõunasöögiks oli frikadellisupp ja maasikakisell kohupiimaga.
Enamus noori olid väsinud ning neil oli võimalus puhata pärast lõunasööki, kuna algas Siesta ehk vaikne tund.

Siesta ajal toimus ka nn töövestlus kasvatajate leidmiseks noorte seas tagurpidipäevale. Töövestluseks pidid noored tegema enda kohta CV ja ka lisama motivatsioonikirja. Meie juhataja Annit hakkab tagurpidipäeval asendama Rainis, kes oli olemas kõikidel töövestlustel, et moodustada uus kollektiiv.

Pärast lõunat suundus terve laager koos kasvatajatega Suurde Taevaskotta, kus Linda oli plaaninud laagrilistele ja isegi kasvatajatele luureka.
Luurekat mängides said ka osad inimesed kriimustusi suures mänguhoos, kuid õnneks tohterdas neid kohapeal Anni. Pärast luurekat suundusid noored tagasi laagrisse, kus esmalt mindi pesema ja pärast seda õhtusööki sööma. Õhtusöögiks oli riis ja guljašš.

Pärast õhtusööki oli rivistus ja langetati ka lipp. Mängudepäeva lipu langetajaks oli Maksimilian.

Õhtuseks ürituseks oli välja mõeldud varasemalt Eurovisioon, kuid kuna ettevalmistusaega oli vähe, siis mängisime tänasel õhtul lõkkeääres hoopiski "Maffiat" ja "Psühholoogi". Õhtuoodet sõime samuti õues lõkke ääres. Lõpuks suundusid kõik tagasi laagrimajja ja valmistuti öörahuks. Kell 23.00 oli maja vaikne ning lõppenud ongi laagri viies päev.

No comments:

Post a Comment