Seiklusrikkalt läbi aasta!

Monday, August 11, 2014

VII vahetuse seitsmes päev

Laagri eelviimane täispikk päev algas hommiku võimlemisega, peale seda mindi rivistusele, kus lipu heiskas Rainis. Peale rivistust mindi sööma hommikust, kus pakuti šokolaadimüslit ja võileibu.
Kell 11.00 hakkas hommikune tegevus, kus noored jaotati kahte gruppi. Üks grupp läks parkourima ja teine Lindaga kastide otsa ronima. Mõlemal grupil oli huvitav ja väsitav töötuba. Noortel saidki kõhud tühjaks ning nad läksid lõunale, milleks oli maitsev supp ja karamellikissell.
Paljud olid hommikustest tegevustest väsinud ning neil oligi võimalus puhata siesta ajal. Peale siestat toimus laagri juhtkonna vahetus, kasvatajatest sai laagrilised ja osadest laagrilistest kasvatajad. Uued kasvatajad olid mõelnud välja erinevaid mänge, näiteks Limbo ja „lambad ja karjus“ . Mängud mängitud, saime pisut vaba aega ja peale seda järgnes õhtusöök, kus pakuti kartuli putru, salatit ja kanapihve.
Kell 20.00 toimus õhtune rivistus, kus lipu langetas Karl. Kõigi suureks rõõmuks avati peale rivistust puhvet.
Õhtune üritus algas kell 21.00, tegu oli talendishow´ga. Meie ette astusid nii mõnedki uued huvitavad talendid, nagu näiteks kuulsime joodeldajat, kitarristi, anekdootide vestjaid ning muidugi tantsijaid. Ürituse lõppedes toimus veel pool tundi disko, pärast seda saime õhtuootele. Õhtuooteks sõime õuna ja singisaia. Hiljem asusid kasvatajad öövalvesse ning laagrilised pugesid põhku.


Laagrilised Johanna- Maria ja Lee Ann

No comments:

Post a Comment