Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, July 14, 2021

Soovidepäev- III vahetus 14.07.2021

Soovidepäeva lipu heiskasid laagrilised Sandra, Marleen, Merit, Mirtel ja Laura seminarimajast, kuna nad olid selle soovi kasvatajatele esitanud. Hommikul kuulutati välja ka õhtuse ürituse, Agnese ja Gabrieli valimiste, osalejad, kes olid selgunud eelneva õhtu hääletuse tulemusena.


Päeva esimeses pooles tutvusid laagrilised Päästeametiga ning said osa võtta tule- ja veeohutuse töötubadest. Noored nautisid väga tossuruumi ning õpetlikku veeohutusloengut. Pärast said laagrilised oma teadmised proovile panna näitlemise töötoas, kus pakkus noortele enim huvi suitsuandurite, tuletekkide ja muude sarnaste vahendite kasutamine.


Pärastlõunal oli laagrilistel võimalik osa võtta tegevustest, mida nad olid ise soovidekasti eelnevatel päevadel pannud: võrkpall ja jalgpall, käepaelte punumine, aga mis kõige olulisem… tõukeratastega sõitmine, mille peale läks suur osa päeva teisest poolest. Suvine soojus ja päikseline ilm andis noortele võimaluse õhtusööki väljas nautida.


Soovidepäeva õhtuseks ürituseks oli Agnes ja Gabriel, mille võitjaks osutusid Emily ja Markus, kes üllatasid laagrilisi oma imelise koostöö ja tõestasid end humoorika duona. Õhtu lõppes tunneterohke tänutseremoonia ja traditsioonilise küpsisetordiga.














No comments:

Post a Comment