Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, July 10, 2021

11.07.2021- III vahetuse matka-ja tervisepäev

Lipu heiskas täna laagriline Marleen seminarimajast, kes jäi kasvatajatele silma oma eeskujuliku käitumisega.

Hommikul startisime üheskoos matka Otteni metsamaja juurde. Olenemata palavast ilmast, nautisid noored matka. Matkal rääkisime mitmetest Taevaskoja legendidest ja saime teada, kust tulevad meie gruppide nimed - Jäälinnud, Salakuulajad ja Ottenid. Eriti meeldis noortele peatus Emalätte juures, kus täitsime pudelid värske ja külma allikaveega.


Pärast matkajärgset uinakut ootas noori vaimse tervise töötoad, kus nad said arendada nii oma suhtlemis- ja näitlemisoskust kui ka rääkida minapildist. Noortele meeldis välja näidelda erinevaid probleemikeskseid stsenaariume ning joonistada kujutlust iseendast metspuu kujul.



Lipu langetasid täna Pille seminarimajast, kes oli päeval terve maja laagriliste jalanõud ilusti ritta seadnud, ning Markus laagrimajast, kes oli olnud tubli abiline köögitoimkonnas ning usin päevastes tegevustes.


Meie talendikad laagrilised said oma oskusi näidata õhtusel talendishow’l, kus oli lausa üle 20 etteaste. Pärast õhtust üritust sai kogu laager veidi tantsu vihuda ning diskot nautida. Õhturingis kiitsid noored üksteist imeliste etteastete eest.


















No comments:

Post a Comment