Seiklusrikkalt läbi aasta!

Monday, December 30, 2019

30. Detsember- Soovide päev


Kätte on jõudnud soovide päev ja selle päeva planeeris perekond Rohelised kuused. Hommikune äratus oli muusika saatel, laagrilised ise käisid kõlariga tubades ja äratasid kogu laagri üles. Suunduti Seminari saali, kus tantsiti Belgia tantsu ja seejärel mindi kohe edasi rivistusele.

Lipu heiskas Merit. Kuulutati välja ka Lumekuninga ja Lumekuninganna paarid, kelleks osutusid Allan ja Eliise, Villu ja Laura, Helena ja Rasmus, Siim ja Katja. Nemad said endale ülesande, mida õhtul tuleb esitada.
Edasi sai kohe suunduda sööma ning kell 11 alustati juba Kahootiga. Esimene mäng oli sõnade peale, et mis on antud sõna sünonüüm. Mäng osutus üpriski keeruliseks. Teine mäng oli suvaliste küsimustega, kus oli vaja õnne ja kiirust. Mäng oli põnev ning mõlema mängu võitisi suure edumaaga laagriline Eliise. Kui tekkis soov värsket õhku hingata, mingi metsa ja hakati mängima juba traditsiooniks saanud farmiluurekat. 2 tiimi vahel toimus tuline loomade varastamine ja elude kaotus, kuid farmide vaheline võitlus oli üpris tasavägine.
Kui oldi juba palju joostud, suunduti tagasi saali, kus mängiti Psühholoogi ja seejärel situatsioonimängu, kus ette anti ainult poolik lugu ja tohtis küsida „kas“ küsimusi jutustajalt, kes vastas siis „ei“, „jah“ või „ei ole oluline“. Eesmärk oli lugu kokku saada, mis juhtus ja miks juhtus. Mõistatust lõpuni ei lahendatudki, sest lõunasöögi aeg oli kätte jõudnud. Siesta ajal mängiti saalis nuputamismänge ning soovijad said puhata.
Pärast puhketundi läks käima aaretejaht. Vihjed olid mööda laagri territooriumi laiali, nii õues kui ka sees ja ajude raginat oli kaugele kuulda. Pärast suurt mõtlemist suunduti õhtusöögile ja seejärel anti paaridele aega, et õhtune üritus veel paremini ette valmistada. Kui aeg otsas, mindi rivistusele ning lipu langetasid kasvatajad Lee ja Armin. Jõuti teha ka ilutulestikku.
Mindi edasi saali, kus hakkas toimuma Lumekuninga ja Lumekuninganna valimine. Paarid pidid sooritama rida erinevaid ülesandeid: poisid valmistasid tüdrukutele sussid, tüdrukud poistele mütsid, loeti ette armastuskirjad, joonistati aja peale üksteisest portree, esitati ühine talent, vastati üksteise kohta küsimusi ja tantsiti suvalise laulu järgi. Traditsiooniliselt pidi ka kasvatajad naerma ajama. Tulises võitluseks osutusid võitjaks Rasmus ja Helena.


Pärast Lumekuninga ja Lumekuninganna valimist tantsiti ja tehti õhturing, kus lasti küünal ringi käima ja igaüks sai öleda oma kogemuse laagri kohta ja kõigile midagi head uude aastasse soovida. Sai ka torti süüa ning teed juua, mis tegid kõhu täis ning laager jäi vaikseks, saabus viimane laagriöö ning hommikul ootaski juba kojusõit.

No comments:

Post a Comment