Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, July 31, 2019

5. Vahetusus 1. päev - Soovidepäev

Viienda vahetuse esimene päev alga vahelduva vihmasajuga. Noored saabusid ajavahemikus 12.00 - 14.00. Kell 14.00 olid laagrilised kohal ning kasvatajad said tutvumismängudega alustada. Kuna vihma sadas, siis enne lõunat seletati noortele laagri reegleid ja tehti ära tubade sildid. Kell 14.45 koguneti seminarimaja ette. Seal tutvustas vanemkasvataja kasvatajaid ja vabatahtlikke ning rääkis laagri korrast ja reeglitest. Heisati ka laagri lipp, mida tegid esimesena laagrisse saabunud noored Simoona ja Helen. Seejärel, mindi lõunat sööma.
Kell 16.00 jätkati tutvumis- ja jääsulatus mängudega. Samuti olid vabatahtlikud välja mõelnud mõned vahvad tutvumismängud, mis noortele väga meeldisid. Tutvuti kuni kella kuueni. 18.00 oli õhtusöök. Peale õhtusööki kogunesid noored jalgpalli staadionil, kus vanemkasvataja moodustas 4 perekonda. Pered said endale ülessandeks mõelda välja 3 peresisest reeglit, pere nimi, hüüdlause, joonistada vapp ning etteaste ( kuidas enda pere teistele esitleda ).
Kell 20.00 kogunesid noored, et langetada laagri lipp, mida tegi Tambet. Seejärel mindi taevaskotta, kus mängiti mõned mängud, loeti ette laagri vanne ja esitleti perekondi. Tagasi laagrisse jõudes toimus õhturing ja õhtuoode. Kui tegevused tehtud, valmistuti magama minekuks ning esimene laagripäev saigi läbi.




No comments:

Post a Comment