Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, June 30, 2019

Neljas päev ehk spordipäev!

Spordipäeva lipu heiskas sünnipäevalaps Pärtel. Enne veel, kui asuti sportimise juurde pugiti kõhud täis mannapudrust ja võileibadest. Tänased tegevused olid ette valmistatud tublide kasvatajate poolt - Mai, Gerda ja Anne. Osalejatel oli võimalus mängida lippude varastamist, lennutada lendavat taldrikut ja mängida erinevaid meeskondlike sportlike mänge.

Neljanda tegevusena ootas soovijaid ees tõukeratta matk, kus sõideti laagriplatsilt välja avastamaks Ahja maastikukaitseala kauneid metsaradasid. 

 Lisaks leidsid laagrilised omaette huvitava tegevuse võrkpalli platsil oleva liiva sees. Omaalgatuslikult ehitati uhke loss koos veesüsteemiga.

Lõunasöögi ajaks kostitasid kokad väsinud sportlasi seaprae ja kartulitega ning magustoiduks pakuti kohupiimakreemi. Siesta ajal puhatud, jätkusid tegevused kogu laagriga - mängiti jalgpalli ning algas suur lippude varastamine. Sel korral ei kasutatud mitte lippe ega muid objekte vaid vastaste pesast tuli tagasi omade hulka päästa enda võistkonna liikmed.
Õhtusöögiks valmistasid kokad makaroni singivormi ning peale seda suunduti seminarisaali, kus algas playback. Seekordne jäljendamis show oli aga teistmoodi, sest lauljate ja tansijate jäljendamise asemel jäljendati laagri igapäeva elu. Näiteks jäljendati kasvatajaid või siis rivistusi, hommiku äratusi ja diplomite kätte jagamist. Oli omajagu palju nalja ja naeru!
Õhtu lõpetuseks suundusid laagrilised õhturingi, kus võeti päeva tegemised kokku, kuid enne seda kostitati end sööklas küüslauguleibade, õuna ja meloniga. 
Oli üks ütlemata tegus ja parajalt väsitav päev!

Päeva pärl:

Kasvataja küsib: "Kui suure ringi te tõukeratastega sõitsite?"
Laagriline vastab: "Sõitsime 2 cm ainult"
Olgu mainitud, et väiksemate osalejate trass oli tegelikult 1,5km pikk.


No comments:

Post a Comment