Seiklusrikkalt läbi aasta!

Monday, August 11, 2014

Viimane laagripäev 2014. aasta suvel

Viimase laagrivahetuse viimane laagripäev algas kella 9.00’se äratusega. Aga äratajateks olid seekord tagurpidipäeva kasvatajad. Mindi hommikuvõimlemisele ning pärast seda hommikusöögile, milleks oli riisipuder ja võileivad.
Lipu heiskamine toimus loomulikult ka täna. Lipu heiskasid päris kasvatajad. Pärast seda mindi rivistusele, kus sai valida nelja mängu vahel – origamide tegemine, võrkpall, luurekas ja jalgpall. Enamvähem kõikidel noortel oli hiljem neid mänge kõht tühi ning suundutigi sööklasse, kus pakuti hakklihasuppi ja magustoiduks kohupiima puuviljadega. Nüüd algas siesta ja noortel oli võimalus puhata. Pärast siestat jaotati kõik laagrilised nelja tiimi. Algas orienteerumismäng, kus tiimiga pidi läbima erinevates punktides erinevaid ülesandeid. Seejärel oli meil pisut vaba aega, järgnes õhtusöök, kartulid, salat ja kanakoib.
Laagri lõpurivistuse lipu langetasid tagurpidipäeva suurepärased kasvatajad. Kl. 20.25 kogunesime võrkpalliplatsile, kust suundusime seminarisaali viimasele õhtuüritusele, milleks oli traditsiooniline Agnese ja Gabrieli valimind. Kandidaadid pidid läbima erinevaid ülesandeid, mille läbimise põhjal valiti Agnes ja Gabriel. 7nda vahetuse Agneseks ja Gabrieliks valiti Heiko ja Kelli. Peale üritust järgnes disko 23ni, siis mindi sööklasse, lõpupeole küpsisetorti sööma. Käidi viimases õhturingis, vahetati veel kontakte ning kl . saabus öörahu.

Selleks suveks on reporterid  Lee Ann ja Johanna Maria lõpetanud. 

No comments:

Post a Comment