Seiklusrikkalt läbi aasta!

Tuesday, August 5, 2014

VII vahetuse 2. päev

Seitsmenda vahetuse teiseks laagripäevaks osutus matkapäev. Kogu laagripere jaotati juba pärast hommikusööki kaheks grupiks - esimene grupp asus teele kanuumatkale, teine grupp seiklusrajale ning hiljem tõukerattamatkale. Lipu heiskas täna Lee Ann. Kanuumatkale minejad seadsid sammud bussijaama poole. Pärast paari bussipeatus väljusime ja jõudsime jõeni, kus saime vastava instruktaaži, kuidas ja mis olukorras kanuudes käituda; paigutasime endid kahe-kolme liikmelistena gruppidesse. Seejärel oligi aeg jõe peale minna! Sõit jõe peal päris äpardusteta siiski ei kulgenud. Paaril kanuul õnnestus ka ümber minna, ent siiski - eluga välja jõudsime/sõudsime. Tagasiteel said soovijad käia Kiidjärvel ujumas.
Samal ajal kui üks grupp sõudis jõel kanuudega, ronisid teised kõrgseiklusrajal, pärast palavat päeva ja siestat mindi tõukeratastega Kiidjärvele ujuma, kus sai ujuda ja teha erinevaid vettehüppeid. Laagrisse jõudes sõime õhtusöögiks riisi-köögiviljarooga sealihaga. Kätte jõudiski juba lipulangetuse aeg, mida tegi Jarl.
Õhtuseks ürituseks oli täna "Tantsumaraton" ja hiljem jätkus disko.
Pärast diskot sõime õhtuooteks kohukest, õuna ja võileiba, seejärel toimus õhturing, kus räägiti eesootavast päevast ja jagati Kalliralli nimepabereid. Südaööks olid noored oma tubades ning algaski öörahu.

Johanna-Maria ja Lee Ann

No comments:

Post a Comment